Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért csak huszas évei vége felé növeszt szakállt vagy borostát?
Akkorra tetszik meg nekik, vagy akkorra nő rendesen.
Egyébként én személy szerint örülök ennek, mert iszonyúan taszít mindenkin a szakáll és a borosta is. Nekem is hadd maradjon olyan pasi, aki bejön... :D
Ja! Szóval az arcán rendben van de ha a testén nincs szőr akkor már lehet ocsmárólni?
Most nem pont rád értettem de mikor megkérdezték hogy milyen mikor ey férfi epillál, hát minden válasz jött csak pozitív nem!
Pedig egy izmos test szőrrel borítva igencsak undorító, az csak csupaszon mutat.
Azt megint honnan vetted, hogy a teste többi részén ócsárolnám a szőrtelenséget?
Egyébként épp ellenkezőleg, sehol sem tetszik a szőr. Persze ha a lába és a karja szőrös, az nem zavar, nem várom el, hogy leszedje, de a mellkason pl. nagyon taszít (függetlenül attól, hogy mennyire izmos az illető).
Egy 18-25 közötti fiúnak szerintem nem is áll jól a szőr.
Olyankor még az arc sem férfias,hanem inkább fiús.
Van,akinek jól áll,van akinek nem.
Izmos testen,szerintem lényegtelen.
Vékonyaknak inkább jobban áll,ha csupasz.
A kicsit ducibbaknak pedig jobb,ha szőrös,mert kevésbé hangsúlyozza ki az elhízottságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!