Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem?
3 éves kapcsolatról van szó, 26 évesek vagyunk. A barátnőmnek rossz a munkája, nem szereti, le is fárasztja. Munka után ritkán van kedve szexhez, néha kapok egy szopást, de többször ígéri meg mint hogy tényleg megkapnám (tehát kb 0 és 2 között szokott lenni hétközbe). Hétvégén nem szokott gond lenni.
Mondtam neki, hogy végülis nem gáz ha hétközbe nincs hangulata a szexhez, majd ha új munkája lesz akkor jobb lesz a helyzet, viszont örülnék ha akkor addig szopás több lenne, nem is kell minden nap, de az 5 napból 3-4 alkalomnak örülnék, viszont egyelőre ez még nem nagyon akar összejönni.
Férfiak és nők véleménye egyaránt érdekelne, hogy jogos a kérésem, vagy nekem kellene türelmesebbnek lenni, mert nem akarok paraszt sem lenni vele.
Írjátok meg légyszi a korotokat és a nemeteket is, köszi!
-Imádkozz, hogy javuljon a helyzet
-légy türelmes
-ne csak kérj, próbálj te is adni
-udvarolgass neki, és éreztesd vele, hogy szereted (sokat beszélgess vele, hallgasd meg, milyen napja volt, légy a lelki társa, reggel vigyél kávét az ágyba, és esetleg vegyél neki egy szál virágot hetente/2hetente egyszer).
-hazajön munkából, ne szegezd neki a kérdést, hogy "leszopsz?"
-és normális, hogy igényled a szexet, de ha erőltetni fogod, az könnyen tönkreteheti a kapcsolatotokat. Ha szereted őt, akkor próbálj egy kicsit leszállni a témáról, és másképp foglalkozni vele, és elképzelhető, hogy ő fog utánad jönni, hogy legyen valami.
Tudom, hogy ez nem egyszerű, de talán megoldást jelenthet. Drukkolok nektek :)
Ha egy nőnek egy fárasztó nap után a szexről kezdesz el beszélni a maradék libidója is elszáll.
Tudom hogy probléma neked de ha benne tudatosul hogy neked ez gond akkor csak még egy feladat lesz a nap végén a szopás és végül teljesen elmegy a kedve a szextől.
Próbálj megértő és türelmes lenni, pátyolgasd egy kicsit a lelkét, mert abban van a kutcs a bugyijához.
Ha végképp nem megy akkor azt jelenti hogy eltérő szexuális igényetek van, abba vagy belenyugszol vagy szétváltok.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de azért azt tisztáznám, hogy ez nem úgy szokott működni hogy hazaér én meg szólok neki, hogy "na figyu, itt farkam, neked meg épp üres a szád, segítsünk egymáson..."
Normálisan szoktam próbálkozni, előjáték stb és akkor szokta mondani hogy most nincs kedve
"néha kapok egy szopást, de többször ígéri meg mint hogy tényleg megkapnám"
oké, ennyi elég is volt olvasnom, ahol abban mérik a jó szexet, hogy hány szopást kapsz és ahol a csajnak meg kell ígérnie, hogy később kapsz szopást, na ott nem kiegyensúlyozott a szex.
El tudom képzelni a csaj utálja a munkát és azt gondolja:
"vazze, utálok itt lenni, egész nap szopok, és mikor haza érek a pasim is azzal jön, hogy szopjak. Bárcsak mikor hazamennék kapnék egy jó lábmasszázst, várnának finom étellel és virággal, majd megnéznénk egy jó filmet összebújva, de nem, a pasim kikönyörgi, hogy szopjam le minden nap... Hol találok egy rendes pasit, aki a farkán túl is tud gondolkozni és nincs megsértődve ha egy nap pihenni szeretnék"
33, egy házas férfi, aki szerint ez a kapcsolat csoda hogy él még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!