Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra eselyem hogy el tudjam szeretni almaim pasiat a nejetol ha nagyon jo leszek az agyban? Mit kellene ehhez tennem?
H szereted, megteszed neki!
Kicsit büdi, de ez ezzel jár!
Szerintem amit csinálsz gusztustalan. Hidd el vissza kapod ezt egyszer az élettől,tőled is elveszi valaki a párod.
De....Nem fogja elhagyni a nejét,szexelhetsz te vele bármennyit. Azért nős mert az akar lenni,megvan otthon mindene,talán szexben nem,ezért keres mást,de lelépni egyik sem fog...nem hagyják ott a biztosat a bizonytalan miatt...szereted?? Az a te bajod hidd el,őt ez nem érdekli.
Én felnött nöként szembesultem ismeröseim hazassagaival, ledöbbentem, az en apam dominans volt az exem is, es volt szerencsem latni jòkepü de felesege által totál irányitott ( eltartott? Pénzét félretevö?) ferfiakat, a felesegek nagydarab , apolatlan, harsány, egyének, le vagyok döbbenve hogy ennyire puha pénisz, gyáva, haszonlesö, pénzéhes ferfiak vannak mert nem tudom maskepp megmagyarazni mi tartja ezeket a ferfiakat a kapcsolatban , hogy lehet szeretni , nöként nézni ilyen hányinger dominans némberekre ?
Legtöbb maszturbal inkabb es spórol, ilyen marok marcsa nemi élet , a lényeg a PÉNZ. Ilyen ferfi kinek kell? Kiherélte öket az anyjuk vagy a csernobil nem tudom de új faj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!