Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van valakinek szexuális kisugárzása, és mit jelent ez pontosan?
Kamu kifejezés aminek jelentése:
Férfinél: kockahas, széles váll, magasság, kockaáll.
Nőnél: bazi nagy mellek, wide hips, szép fenék, cukipofi
A kisugárzáshoz kell az egész lénye az embernek, az nem jön magától. Nekem például szigorú a kisugárzásom, magabiztosságot fedeznek fel és egy amolyan megközelíthetetlenséget a nők először, ha meglátnak. Ezt el is szokták mondani miután beszédbe elegyedtünk, hogy jajj nem is hittem, hogy ilyen barátságos vagy és ilyen jól el lehet veled beszélgetni. Mondjuk én rá is teszek erre a dologra, mivel tudom, hogy ezt hiszik rólam ezért az évek alatt én ezt fel is építettem magamnak, mondjuk soha nem volt semmi gond ilyen téren velem, de még jobban felépítettem ezt az egészet :)
Nos az erotikus kisugárzás az egyből első ránézésre kiderül, hogy van e valakinek vagy sincs. Nem kell hozzá bombanőnek lenni! Nekem többször volt olyan, hogy kis husis csajtól dobtam el az agyam egyből (pedig nem az én típusom ezek a csajok) ránéztem és már azon kaptam magam, hogy a bugyijában matatnék legszívesebben :) Szóval nem kell tényleg etalonnak lenni, ahhoz, hogy valakire ránézz és láss benne valamit, amire te rámondod, hogy ez erotikus kisugárzás. Azért kíváncsi lennék rád, hogy mit váltanál ki belőle így elsőre és tényleg az lenne e , amit mondasz vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!