Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó nő kisugárzása?
lassan kezdek rájönni, hogy nem a külsőmmel van gond, hanem azzal amit mutatok. Nemrég összebarátkoztam egy sráccal, aki jól néz ki, de nagyon bizonytalan a lányokkal. Akkor rájöttem, hogy nála is a kisugárzás a gond. Ahogy neki próbáltam segíteni rájöttem, hogy "de hisz az én bajom is ez!!!" Segítenétek nekem? Milyen egy "jó nő" kisugárzása?
A férfinél én a magabiztosságot emelném ki (nem öntelt, de határozott, kis bizonytalanság belefér, de a "nekem soha sem lesz párom" már sok.
28L
Erre aki válaszol férfiként, csak azt tudja elmondani, neki mi jön be.
Nekem egyáltalán nem kell, hogy jó nő legyen, legyen inkább szimpatikus, bőven elég, ha átlagos, nem kell, hogy az első randin már az ember mély szerelembe essen. Ha nem az elsőn, akkor a harmadikon.
Szóval inkább a személyiség, ami fontos, az legyen vidámabb, teljesen pozitív, és lehetőleg szerényebb hozzáállással mindenhez.
Az öntelt, magabiztos, férfias, mogorva nők mindig is taszítottak.
Bár ez gondolom mindkét nemnél egyforma a személyiségeket illetően.
A jó kisugárzás alatt azt értjük, hogy az élet rányomja a
bélyegét a külsőre. Mindenki tiltakozhat, sok nő el is pró-
bálja ezt fedni (nem kis mennyiségű sminkkel), de egy sima
beszélgetés már elárul mindent.
Hidd el, látni lehet egy nőn (ahogy egy férfin is), hogy
elégedett az életével, munkájával, vagy megkeseredett,
lusta, esetleg nemtörődöm alak. Pofára meg lehet mondani,
már elegendő tapasztalat után.
Persze az kell, hogy a férfi odafigyeljen a nőre, mert ha
csak a mázat nézi, akkor ennyi, már nem is érdekes.
vegyes kinek mi jön be...
de ami a legfontosabb legyél önmagad!!!
ha nem vagy határozott, vagy vad ne mutasd magad annak!
azt mutasd aki vagy! ha szeretnél változni, akkor változz!
24F
Nektek, nőknek többek között azért is könnyű, mert tőletek nem várjuk el a magabiztosságot - sőt, egy bizonytalan nő még vonzóbb is tud lenni, mert egy ilyen mellett könnyebb férfiasan viselkedni. Egy magabiztos nő gyakran még ijesztő is.
Bár nem tudom, ilyen személyiség vagy-e, de próbáld meg kihangsúlyozni a jószívűségedet. Azt, hogy a szíved aranyból van, kedves vagy, aranyos, mosolyogós, bájos tünemény - erre nagyon rá lehet kattanni és fülig bele lehet zúgni az ilyen nőkbe. Még vonzó külső sem feltétlenül kell hozzá, de persze ha megvan, az előny.
Úgyhogy legyél csupaszív, ez a tanácsom, de ha ezzel nem tudsz azonosulni, akkor tényleg válassz más utat. Az intelligenciával is ki lehet tűnni, a humorral/humorérzékkel is, a megértéssel, odaadással...
Nem fogok ebbol jol kijonni,de leirom.
Altalaban bejovok a ferfiaknak,pedig nem vagyok mar tini,mosolygos vagyok,vidam,nyitott es jo a beszelokem,szerintem jo a humorom,konnyen megtalalom a kozos hangot,akkor is szexualitast latnak bennem, amikor nem flortolok (szerintem ez utobbi veleszuletett adottsag lehet,nem szoktam rajatszani es nem huzom a pasik agyat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!