Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gaz, ha a pasi szex kozben elkuld borotvalkozni ott lent?
en megalazonak ereztem, osszepakoltam es elmentem
lanyok? volt ilyenben reszetek?
"nincsen benned tesztoszteron,"
Ez téves!
Bennünk nőkben is van ez a hormon csak jóval kevesebb mint egy férfiban. Ha mégis felborul az egyensúly akkor szoktak olyan hölgyemények lenni akiket csak "szovjet női válogatottnak" hívnak.
Szerintem nagyon is gáz volt ahogy viselkedett. Jól tetted,hogy otthagytad. Ezáltal hidd el,nagyonis megtartottad a saját önbecsülésed.
A leszbikus hölgynek pedig üzenem,hogy menjen vissza a kategóriájaba. Ez heteroszexuális kategória. A leszbik is mindig sírnak,hogy heterok hogy mernek valaszolni az ő kérdésük alatt.
Épp azért vagyok itt mert ti is odapofátlankodtok a leszbikus kategóriába :)
Amúgy meg igazad van kérdező, nem úgy gondolok a nőkre mint egy férfi.
De ez korántsem jelenti azt hogy nem őrülök meg értük. És ha egy pasi a szőrtelen nőkre bukik, az sem jelenti hogy nem szereti eléggé, nem vonzódik eléggé a nőkhöz. Csak más az ízlése.
Lényeg a lényeg, nem passzoltatok a csávóval, ettől ő még nem gáz, vagy férfiatlan, nem kell őt kibeszélni a gyakori kérdéseken. ISzonyat bunkó módon küldött el, de lásd be, igaza volt. Főleg a mai világban, erről illik szólni a partnerednek előre....
Főleg a mai világban, erről illik szólni a partnerednek előre....
ertem
akkor legkozelebb minden randit igy kezdek
" jaj Peti te! szereted a szoroset? " aztan ott indejeben tudjon pattani :D
Én pont az ilyen nőkért vagyok oda, akik nem borotválják a nunijukat. Kérdező, csak bikinivonalat szeded, vagy azt sem?
A képek szexik, amiket linkeltél.
Hát szerintem a pasinak nem tetszik, amit lát vagy hadja abba vagy dugjon meg, úgy ahogy vagy!
Ápolt és szőrtelen meg nem ugyanaz!
Lehet szőrösen is ápolt, s szörtelenül is ápolatlan.
Az meg mindegy, hogy mu a "divat".
(Plussz van, akinek a bőre egyáltalán nem tudja elviselni ott lenn, még akkor is ha a mashol a testén igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!