Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gaz, ha a pasi szex kozben elkuld borotvalkozni ott lent?
en megalazonak ereztem, osszepakoltam es elmentem
lanyok? volt ilyenben reszetek?
7-es vagyok.
Hát te tudod...
Lehet a csávó szőrtelenül tartott volna szexisebbnek.
Én ha meglátnám magamat szőrösen a tükör előtt, inkább felvágnám az ereimet :D
Szerintem aki nem szereti magát szőrtelenül, annak gondjai vannak az önértékeléssel, nem tartja szépnek a punciját. Pedig nincs ronda punci.
Viszont a szőr...nem tudom, de én szőrösen úgy érzem magam mint aki a 60-as években ragadt...
minden mas feluletem epilallom, ott nem marad nyoma, sot a szorzet ritkul
de a puncimat nem tudom epilalni...
nekem nincs bajom az onertekelesemmel, szerintem igazan nagyon jol nezek ki igy
borotvaltan pedig ugy festek mint egy kopasz csirke
kenyelmetlen, feszelyez, nem ronda
7-es vagyok.
Nincsenek bajom az önértékelésemmel, pont azért amit írtam. Nekem szebb ha látom is a puncimat. :)
Amit kérdező mutatsz, az ultra gáz és undorító.
Ja és azt kihagytam (bár nem tudom mennyire számít) hogy én leszbikus vagyok. Tehát alapból gerjedek a puncira. De szőrösen b*szki....hogy néz már ki?
Ha jól, ha rosszul, ha ápoltak, ha ápolatlanul nézett ki, teljesen mindegy.
A lényeg, hogyha neki máshogy tetszik, azt nem így kell a tudtodra adnia. Nem is hiszem hogy a dolog közepén kell, de máskor sem így. Valamikor máskor kellett volna rávezetni hogy borotváltad e már, vagy ha tudja hogy próbáltad miért nem teszed, vagy akármi, aztán finoman megemlítheti neki hogy tetszik a legjobban. Aztán kompromisszumot kötni közösen hogy akkor most "elviseli" szőrösen, vagy esetleg neked belefér a fazonra nyírás..
De amit csinált az undorító.
Az én párom pl elvileg szőrösen szeretné, ezt teljesen finoman közölte, aztán mikor mondtam hogy én biztos hogy mindenképp borotválom, akkor elfogadta, mert az én testem, én rendelkezem felette.. tetszik, tetszik, ha nem, nem.
A párod nem rendelkezhet efelett, max te járhatsz a kedvében ha megkér, és tudsz engedni a témában.
"Én ha meglátnám magamat szőrösen a tükör előtt, inkább felvágnám az ereimet :D "
" Pedig nincs ronda punci" - igaz?
Szerintem az az önértékelés igazi próbája a szőrösen is férfinek/nőnek tudott érezni magad.
Olyan mint a műmell. Tényleg nagyobb csöcsökkel vagy igazi nő? Anélkül nem?
A te nőiességed pár szőrszállal el lehet venni?
A mamám mondta régen: az igazi nőre egy kukászsákot is rá húzhatnak abban is szép lesz. (amikor kivertem a hisztit egy divatcuccon)
leszbikus vagy
ertem
ez mindent megmagyaraz:)
annyit magyaraz meg hogy nem ugy gerjedsz be egy nore , mint egy pasas
nincsen benned tesztoszteron, ferfiassag
egy ferfit akiben van ferfiassag (lasd nem az akihez szerencsem volt) ugy gondolom izgalmi allapotban a legkevesbe sem erdekli a nonek van e narancsbore, vagy visszatartsa egy szoros punci
illetve ott van a szerszama is :D amivel csak megtalalja az utat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!