Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alig szexelünk és félek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig szexelünk és félek hogy megcsalom?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk. Havonta max egyszer tudom rávenni... nagyon szeretem és kiakarok mellette tartani így is, de már szànalmasnak érzem magam hogy ennyi idősen a budiban verem magamnak. Az a baj hogy én pont ilyen "napi kettő" igényű vagyok. Nagyon félek hogy megcsalom, mit tegyek? Elhagyni nem akarom!

2018. máj. 12. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha értelmesen tudsz vele beszélni akkor elő kell neki adnod a dolgot. Mondd neki hogy a szex lelki kapcsolódás is és ez megerősíti a kapcsolatot amit a mindennapi dolgok szétcsesznek csak. Ha nincs ez a megerősítés akkor előbb-utóbb szétmentek! Ennyi!

Az orvos is azt mondja hogy "Ön rákos" Ezt teszi és meggyógyul vagy nem teszi és belehal. Ennyi! Ott is tényeket közölnek. Nálatok se nagyon van középút. Vagy kielégítő a szexuális életetek vagy nem.

Ha nem lehet vele beszélni mert magára veszi, besértődik, eret vág, elhagy stb akkor meg csald meg! Azért mindennek van határa. Ha nála könyörögni kell a szexért akkor majd más örömmel fogja venni a megkeresést nem nyűgnek.

Záradék:

Meg kell vizsgálni a te teljesítőképességedet és tudásodat mert ez még lehet oka a problémának. A gagyi szexet könnyebben mondja le az ember mint az istenit!...

Kérdezd meg hogy egy tízes skálán milyen az előjáték, a dugás, az utójáték, a titokzatosság, a bűnösség érzése, a bizalom és bensőség érzése, az intimitás, a mellek kezelése, az utójáték, a csókolózás, a nyalási technika, a simogatás masszírozás, a perverzió, a dominancia viszonya, stb. Ezeket részletesen kell vizsgálni...

35F

2018. máj. 12. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia nekem az asszony csinálta ezt a masodik gyerek utan.Én eléálltam és megmondtam ha nincs luk keresek.Most ott tartunk hogy együtt lakunk Ő totál aszex Én meg dugok ezerrel. Ja eleinte frusztrált a dolog de miután Ő hozott össze a kolléganőjével aki szintén nem kap semmit otthon évek ota már tultettem magam rajta.....
2018. máj. 13. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!