Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig szexelünk és félek hogy megcsalom?
Sajnos ez már csak rosszabb lesz az évek múlásával.😕
Meg kell vele beszélned, mert ebből megcsalás lesz. Csak az a kérdés h szakítás előtt vagy után
ma 10:46
Azt vázold már fel nekem kérlek hogy szakítás UTÁN hogy lehet megcsalni a barátnődet?
Tudod a nőknek, szakítás után is megcsalásnak számít ha egyből beleugrik az exük egy másik punciba! Ha ő szakított azért, ha a másik akkor meg azért!
6 év után trágya érzés ha már másnap mást dug az ex. És nyilván elsem hiszi h csak azután jöttek össze miután szakítottak.....
Hasonló cipőben járok, de én a női oldalt képviselem. Szeretem a párom, csak emiatt vagyok vele, mert egyébként sem érzelmileg, sem fizikálisan nem kapom meg, amire vágynék. Megcsalni nem akarom. Nem tudnék tükörbe nézni utána.
Én is szánalmasnak érzem, hogy szinte már könyörögni kell a heti 2 szexért is. Aztán persze hamar vége a "bulinak", mert ő "nagyon kivolt már". Sokszor mondtam neki, hogy nekem ennél többre lenne igényem (napi 1-3 alkalom).
Te beszéltél vele erről? Hogy ő miért nem vágyik rá gyakrabban?
A kapcsolatotok elején több szex volt?
Látod az ilyen jók háborognak föl ha negcsaljak őket, mert te nem szeretnéd, szereted is. És ezt csinálja.
100% elhagytam egy aktívabb punciert aki 3 szexel velem egy nap.
# 8
Egyfelől meg tudom érteni a párod, másfelől ennek nem igazán így kéne működni. Ha valami tényleg nagy dráma történik (halál eset pl.), akkor rendben, nem a szex az első, érthető. De hétköznapi stresszes dolgoknál talán még jót is tenne neki. Esetleg ha valami kis kényeztető előjáték lenne? Megmasszírozod vagy gyertyafényes együtt fürdés, hogy lelazuljon, aztán már hátha nyitottabb rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!