Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alig szexelünk és félek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig szexelünk és félek hogy megcsalom?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk. Havonta max egyszer tudom rávenni... nagyon szeretem és kiakarok mellette tartani így is, de már szànalmasnak érzem magam hogy ennyi idősen a budiban verem magamnak. Az a baj hogy én pont ilyen "napi kettő" igényű vagyok. Nagyon félek hogy megcsalom, mit tegyek? Elhagyni nem akarom!

2018. máj. 12. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos ez már csak rosszabb lesz az évek múlásával.😕

Meg kell vele beszélned, mert ebből megcsalás lesz. Csak az a kérdés h szakítás előtt vagy után

2018. máj. 12. 10:46
 2/12 Ramone ***** válasza:
100%

ma 10:46

Azt vázold már fel nekem kérlek hogy szakítás UTÁN hogy lehet megcsalni a barátnődet?

2018. máj. 12. 11:00
 3/12 exelant ***** válasza:
100%
Nem tudom te mindent megadsz e úgy a párodnak az ágyban,hogy az neki jó, sőt a legjobb legyen. Akkor lehet, hogy ő is többször kívánná a veled való együttlétet, ha tudja , hogy ez neki is biztosan jót fog nyújtani. S nem csak havonta egyszer engedné a szexet veled maximum. Kérdezz rá, mi a gond, s ha ez, próbálj kedvére tenni jobban, s meglátod, hogy gyakoribb lesz az együttlétetek száma, s nem kell a megcsaláson gondolkodnod. Ha nem tudod kifaggatni, s emiatt nem változik minden, akkor fogsz sajnos tényleg szerintem, ha nagy lelkiismeretfurdalások árán is, de a megcsalásig jutni. Szeretheted az a baj nagyon a párod egyébként, de ha ez nem stimmel , nagy az esély a megcsalásra. Mert a gyakori és jó szex is nagyon fontos egy tartós, jó párkapcsolathoz, hogy az ne laposodjon el, s a párok ne hidegüljenek el egymástól.
2018. máj. 12. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Tudod a nőknek, szakítás után is megcsalásnak számít ha egyből beleugrik az exük egy másik punciba! Ha ő szakított azért, ha a másik akkor meg azért!

6 év után trágya érzés ha már másnap mást dug az ex. És nyilván elsem hiszi h csak azután jöttek össze miután szakítottak.....

2018. máj. 12. 11:06
 5/12 anonim válasza:
100%
Azért nem kívánja mert az első alkalma tuti rossz volt. Ha veled volt először akkor te b*sztad el vedd magadra . Ha nem akkor próbálj meg vele kedves figyelmes lenni és szépen érzékien csináld ne siesd el.
2018. máj. 12. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha elhagyni nem akarod, akkor meg fogod csalni.
2018. máj. 12. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, de én a női oldalt képviselem. Szeretem a párom, csak emiatt vagyok vele, mert egyébként sem érzelmileg, sem fizikálisan nem kapom meg, amire vágynék. Megcsalni nem akarom. Nem tudnék tükörbe nézni utána.

Én is szánalmasnak érzem, hogy szinte már könyörögni kell a heti 2 szexért is. Aztán persze hamar vége a "bulinak", mert ő "nagyon kivolt már". Sokszor mondtam neki, hogy nekem ennél többre lenne igényem (napi 1-3 alkalom).

Te beszéltél vele erről? Hogy ő miért nem vágyik rá gyakrabban?

2018. máj. 12. 13:07
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es. Beszeltem vele rola, azt mondta hogy neki mindennek jonak kell lennie ahhoz hogy szexelni tudjon. Nos, ez eleg ritka, mert parazos es stresszelos. Ha van egy kis aprobb gondunk, akar a parkapcsolatunkon kivul is, mar nem megy neki. Amikor meg neha sikerul akkor nagyon elvezi, karomkodik, letorkoz, "imadom a fa***dat" van. De havonta egyszer nem eleg:( neha masfel havonta.. vagy ketto...
2018. máj. 12. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok elején több szex volt?

Látod az ilyen jók háborognak föl ha negcsaljak őket, mert te nem szeretnéd, szereted is. És ezt csinálja.

100% elhagytam egy aktívabb punciert aki 3 szexel velem egy nap.

2018. máj. 12. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:

# 8

Egyfelől meg tudom érteni a párod, másfelől ennek nem igazán így kéne működni. Ha valami tényleg nagy dráma történik (halál eset pl.), akkor rendben, nem a szex az első, érthető. De hétköznapi stresszes dolgoknál talán még jót is tenne neki. Esetleg ha valami kis kényeztető előjáték lenne? Megmasszírozod vagy gyertyafényes együtt fürdés, hogy lelazuljon, aztán már hátha nyitottabb rá.

2018. máj. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!