Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a szájba élvezésről?
Figyelt kérdés
Undorító, ha én szeretem az ízét?2018. máj. 9. 16:21
1/12 anonim válasza:
A fiúknak általában tetszik,de ha kiköpöd az undorító:D
Ha szereted az ízét nyilván nem köpöd ki és akkor nincs baj.
4/12 anonim válasza:
Én kipróbálnám ha lenne partnerem hozza.
25/F
5/12 anonim válasza:
Én imádom. Az ízét, állagát, mindent. 😊
6/12 anonim válasza:
remélem nem kamu a kérdés és tényleg csaj az illető, nyugi (én) nem írok privátot csak jó iylet olvasni, de egyébként egyáltalán nem anynira ritka mint sokan gondolnák, én több olyan csajjal találkoztam akik szintén kifejezetten szerették lenyelni. egyébként én férfiként jobban megértem azt aki nem is engedi a szájába élvezni a srácot mint aki utána kiköpi, ha a szájukban van már nem mindegy?
7/12 anonim válasza:
szerintem nem undorító, én szeretem ha oda mehetek el, a teljes elfogadás jele, ha még le is nyeli a partner, de igazából bárhova jó érzés élvezni :P
8/12 anonim válasza:
Nem tartom undorítóan, de nyilván nem mindenkinek engedem meg.
21/l
9/12 anonim válasza:
az ex pasim nagyon szertette, megtettem a kedvéért. le is nyeltem. bevallom nem mindig volt hozzá kedvem, de olyan is volt amikor kifejezetten jol esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!