Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex, ki mit gondol erről hölgyeim?
Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 22:17
1/22 anonim válasza:
Szerintem undorító dolog lefeküdni valakivel pénzért
2/22 anonim válasza:
Én nem tenném. Szex csak élvezetből vagy érzelemből
3/22 anonim válasza:
Szerintem pedig hazudik az, aki azt mondja semmi penzert nem fekudne le egy idegennel. Persze tobb tenyezotol fugg, de biztos vagyok benne, hogy van az a penz amiert mindenki belemenne. 19/L
6/22 anonim válasza:
2-es, szex érzelemből? Az miért jobb, mint szex pénzért? Hisz ebben az esetben pénz helyett, érzelmet kapsz szexért cserébe. Az érzelmet lehet tettetni, a pénzt nem.
7/22 anonim válasza:
Ha velem kb egyidős, és viszonylag ápolt is azert, akkor siman ha még pénzt is kapok érte
16l
8/22 anonim válasza:
Undorító dolog pénzért szexelni....én soha nem tennem
9/22 anonim válasza:
Szerencsére sok olyan hölgy van, aki ezt megteszi. :) sokkal egyszerűbb így partnert találni szexre, mint randizgatni, szenvedni. Néha még szenvedélyesebb is tud lenni, mint a barátnő/feleség. És akárki akármit mond, nem kell lenézni az ilyen nőket, találkoztam rendkívül intelligenssel is, azon kívül, hogy nagyon finom volt, bármilyen témáról tudtunk beszélgetni is. Nem kell az álszent duma.
10/22 anonim válasza:
Mindenkinek szíve-joga eldönteni mit tesz a testével vagy mire költi a pénzét.Szerintem van ettől sokkal gusztustalanabb pénzszerzési mód,és nem ez a legnagyobb erkölcsi kérdés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!