Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért szex, ki mit gondol erről hölgyeim?
Én örülnék ha lenne ilyen lehetőségem.
18F
Mindenkinek szúve joga úgy rendelkeznie a testével ahogy akar.
Lehet elgondolkodnék, ha elém állna egy ápolt és jómodorú férfi, bár nem hinném hogy bárki is fizetne az én testemért...
Regen kapásból elítéltem az ilyen dolgokat, meg szüzen, amikor meg azt hittem, hogy a szex nagy dolognak számít. Aztan lett tapasztalatom a témában, meg jo nagy csalódás, hogy mennyire nem vagyok kompatibilis ezzel az egesszel...
Azota sokszor megfordult a fejemben, hogy plusz bevételi forrásnak tok jo lenne pénzért csinalni.
Persze csak ápolt, nem perverz partnerekkel!
De miben különbözne az eddigi tapasztalataimtól? Abban, hogy hasznom is lenne belole!
En megtennem, nem vagyok álszent.
Nincs ingyen szex, na. Lehet szépíteni, hogy nem pénzért, hanem wellness hétvége keretében, vacsi, ékszer, ajándék, bármi. párkapcsolatban meg aztán pláne viszi a nő a pénzt... szépítkezés, kondibérlet, új cuccok (cipő, ruha....)
Ez van, fogadjuk el. A különbség a gondolkodásmódban van. Azért van a csaj a pasival, mert jó vele vagy pedig elsősorban az előnyök miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!