Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, Jól ír-e Hamvas Béla a nők illatáról és ízéről? És igaza van-e benne, hogy nem fognak ellenkezni, ha megkéred őket a kísérletre?
A bor filozófiája című könyvben jó két oldalt szán Hamvas Béla annak, hogy kíváncsian, mint egy felfedező, és elmélyülten mint egy művész, szagoljuk és ízleljük meg a nők minden egyes hajlatát, tetőtől talpig, mert azoknak egytől egyig mindenhol más az illata és az íze.
Ás ajánljuk fel bátran e kísérletet, mert nem fognak ellenkezni.
Hát ha egy vadidegen akarna kísérletezni,nyilván nem engedném.
De ha a párom szeretné,akkor állok elébe. :)
Én szeretem Hamvas Bélát, de a nőkről általában elég negatívan nyilatkozik. Ha véletlenül pozitívan, akkor nem is igazi nőről beszél, hanem a nőiségről mint szimbólumról. Amúgy jók a könyvei, de vele nem szívesen enyelegnék....és nem engedek akárkit kísérletezni. De a jó bort szeretem, ha már Hamvas és A bor filozófiája...
N 39
Kedves Válaszolók!
Mindenkinek köszönöm a válaszát :)
Hamvas Béla Budapest, 1968. november 7-én MEGHALT.
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!