Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti 24-25eves korban mennyit vartok/vartatok a szexig egy kapcsolatban?
1. randin volt, de max 1 hónapot várnék kb
volt egy lány akire több hónapot kidobtam, éretlen volt több téren is, nem vesztegetném az időmet olyanra aki nincs kész egy komolyabb mélyebb kapcsolatra
én testi-lelki kapcsolatra vágyom
Ennyi idősen már nincs olyan, hogy "várunk a szexig". Ennyi idősen már inkább arról van szó, hogy milyen sebességgel közeledünk egymáshoz lelkileg és mennyire tartjuk egymást vonzónak.
Lehet lepontozni, de tényleg lehet olyan, akivel ezek már az első randin elérik a szükséges szintet. Bár nekem ilyenem még nem volt.
nagyon függ a lánytól. (meg persze, hogy nálad mi van)
24 évesen én még nem voltam nagyon tapasztalt, habár 2 barátnőm még volt, de igazán nem voltam benne a játszmába.
Így persze nem gáz ha az ember 1 hónapig is randizgat, vagy néhány ismerősömnél, még tovább.
Most már tapasztaltként nem húznám túl sokáig és emiatt nem hiszem, hogy türelmem lenne tapasztalatlan csajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!