Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élők! Különböző szexuális
kíváncsiság/vérmérséklet?
Figyelt kérdés
A párommal nagyon jól megvagyunk minden téren és itt jön a de... a szex lapos, nem rossz, de ugyanolyan. A exeimmel mindig jobban ment a a kémia, kreatívabbak voltunk, sokkal tüzesebb volt minden.
Az elején még próbáltam bemesélni magamnak, hogy jó a szex, mert volt kapcsolataimban az ágyon kívül nem jöttünk ki olyan jól, mint a mostani párommal és szerettem volna, hogy működjön. Van rá lehetőség feldobni a dolgokat? Vagy ha a férfi ilyen típus akkor ne is várjak többet?
Volt olyan csaj, akivel szeretők voltunk, pont e miatt. Velem teljes lett a szexuális élete.
40/F
2018. máj. 3. 05:26
3/12 anonim válasza:
Eleinte nekem fura volt a ,,szeretkezés". Laposnak tartottam, meg unalmasnak, a párom viszont szeretkezni szeret. De amióta beszéltünk róla és látja rajtam, hogy élvezem a durvább szexet, azóta brutálisakat szexelünk minden nap.
22/N
2018. máj. 3. 05:27
4/12 anonim válasza:
Szerintem próbáld velemegbeszélni. Lehet,hogy kiderül,hogy egyforma vágyaitok vannak.
2018. máj. 3. 06:17
5/12 anonim válasza:
Mi minden nap kitalálunk valami újat az ágyban és sosem unalmas a szexuális életünk. Sokszor nem lehet megváltoztatni ebben a férfiakat, (bár szerintem a nőket se) az én exem is olyan semmilyen volt szex terén, hogy sokszor sírva aludtam el utána a kielégülés hiánya miatt. Rengetegszer kértem tőle, hogy próbáljunk ki új dolgokat, BDSM-ezzünk és durvuljunk, de mindig vagy ignorálta a kérésemet vagy egy egyszerű "nem"-mmel lezárta. De azért remélem neked sikerül elérned, hogy változzanak a dolgok! :) 19/L
2018. máj. 3. 06:53
6/12 anonim válasza:
Ha valakiben eredendöen nincs meg az a fajta libido, akkor ideig óráig lehet, h tud változtatni kicsit, de hosszú távon nem fog neki menni, mert nem olyan tipus. Az én párom is lágyabb, szeretkezösebb alkat, és idegen tőle az erösebb, durvább szex. Nem esik jol a lelkének. Emiatt nem is igazán csinálja ugy. Nem hiszem, h változna a párod, talán 1-1x a kedvedért megteszi, de nem érzi ugy jol magát.
2018. máj. 3. 07:09
7/12 anonim válasza:
Ha nem lenne kémia akkor nem lennél vele, nincs az hogy jobbant "ment" az vagy meg van vgy nincs...
2018. máj. 3. 08:21
8/12 anonim válasza:
Igen, simán lehet ebben különbség köztetek. A mostani párommal ( nő) nekem is voltak hasonló gondjaim, de csak addig, amíg nyíltan és őszintén el nem mondtam a vágyaimat, kéréseimet,stb. Nem durván, inkább finoman utalva dolgokra, én üzenetekkel ( úgy szeretném, ha egyszer...). Szóval utána egyre inkább egy hullámhosszon tudtunk működni és most ott tartunk, hogy idáig talán vele a legminőségibb a szex. Beszélj vele nyugodtan, az az egyetlen esély... persze vannak menthetetlen esetek is, de az azért ritka, remélem a párod csak másként éli meg a szexualitást , mint te.
2018. máj. 3. 08:24
9/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele erről, de nem változott a helyzet.
2018. máj. 3. 09:13
10/12 anonim válasza:
"A exeimmel mindig jobban ment a a kémia, kreatívabbak voltunk, sokkal tüzesebb volt minden."
Ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy te mindig élvezője és nem aktív kitalálója voltál ennek az érdekes, tüzesebb szexnek.
Mivel neked van tapasztalatod, hát neked kell tüzesebbé tenned a szexet.
Vannak pasik, akik a lapossal is elvannak, de ami szerintem szomorú, hogy amikor a csaj tüzes szexre vágyik, de csak fekszik és várja a csodát. Tessék próbálkozni addig, amíg meg nem találod a megfelelő pezsdítést a párodnál, mert minden pasinál van valami, ami eltekeri a fejét. Tessék kitalálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!