Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha egy hosszú kapcsolatban méretes farka van a barátotoknak akkor?
Utána tényleg fura, ha a következő pasinak jóval kisebb van?
Hozzá lehet szokni a jóhoz?
Olyanok válaszát várom, akiknek van tapasztalata a témában.
Köszönöm
Köszönöm szépen ezt a totál közhelyes választ.
Majd gyere vissza, ha felnőtt ember módjára tudsz válaszolni.
Azért a mínuszt megkapkd, nem csak erről, a többi felhasználómról is.
Pedig a kérdéshez képest sokkal jobb választ adott .
Mit vártál hülye gyerek, majd hasra esnek egy nagy idétlen farok előtt a csajok.
Egy igent vagy egy nemet vártam.
Nem kell a szokásos nonkonformista mellébeszéd, annyira szánalmasak vagytok ezzel a szar történettel, hogy az exemnek nagy volt, de nem volt jó, bezzeg a mostani kis kávédaraló milyen jó.
Mindig ezt kell olvasni az ilyen kérdéseknél, totál átlátszó, hogy megba sznátok az anyátok a százalékért.
Kérdező! Erre én is kíváncsi lettem volna ,amit értelmesen megkérdeztél ,de rajtad meg rajtam kívül egyetlen hozzászóló sem tudta felfogni ,h mi volt a kérdés.
Olyan választ kaptál ,mint ha azt jérdezted volna h mindegy e h kicsi vagy nagy mérettel szexel egy nő... Teljesen.más volt a kérdésed de az első erre a nem feltett kérdésre válaszol ,a többi birka meg még őt védte és téged nézett hülyének, h jelezted h nem ez volt a kérdés. Különös egy jelenség ,az már biztos.. Talán annyit lehetne tenni ,h írd ki pár nap múlva újra a kérdést és hátha akkor olyanok fognak hozzászólni ,akik magára a kérdèsre válaszolnak. 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!