Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy hosszú kapcsolatban mennyi szexet igényeltek és ehhez képest mennyit kaptok?
Örülj neki, hogy nektek ilyen szép, rendszeres a szexuális életetek. Egyéntől is függ, de szerintem ez lenne a normális. Ahol havi egy van csak, ott valami gáz van. 30-40 évesen egy átlagos férfi szerintem heti 3-4 alkalommal igényli. Ha csak havi 1 van, ott könnyen lehet, hogy a többit valaki mással éli meg a férjük ;)
Persze az is lehet, hogy csak sokat dolgozik, kimerült a párjuk.
40F
Igény napi szinten lenne, de örülünk ha heti 1-2 össze jön.
Én is dolgozom, ő is dolgozik, nehéz össze egyeztetni.
És ha végre együtt vagyunk nem a szex az első.
F30
Naponta egyszer igénylem - nyilván, ha kimarad, nem fogom megerőszakolni :) -, és általában együtt is vagyunk minden nap.
Ha valamelyikünk fáradt, beteg, akkor napoljuk a dolgot.
De volt olyan kapcsolatom, ahol az akkori párom heti egyszer volt hajlandó. Négy évig voltam vele ennek ellenére, mert szerettem.
Aztán elhagyott egy másik férfiért... szívás.
De a jelenlegi kedvesem simán rám mászik, és eddig vele a legjobb a szex. Mind mennyiségileg, mind minőségileg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!