Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban élők! Különböző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők! Különböző szexuális kíváncsiság/vérmérséklet?

Figyelt kérdés

A párommal nagyon jól megvagyunk minden téren és itt jön a de... a szex lapos, nem rossz, de ugyanolyan. A exeimmel mindig jobban ment a a kémia, kreatívabbak voltunk, sokkal tüzesebb volt minden.

Az elején még próbáltam bemesélni magamnak, hogy jó a szex, mert volt kapcsolataimban az ágyon kívül nem jöttünk ki olyan jól, mint a mostani párommal és szerettem volna, hogy működjön. Van rá lehetőség feldobni a dolgokat? Vagy ha a férfi ilyen típus akkor ne is várjak többet?

2018. máj. 3. 00:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pont, hogy nem. Fura, hogy ez jött le neked, mikor még többes számot is írtam. Sokszor dobtam be én is ötleteket, vannak is plusz kellékeim stb. Szeretek aktív lenni, exeimmel mindig megbeszéltük a dolgokat, hogy mi érdekel minket és utána kipróbáltuk.

Ha feldobok ötleteket és a párom nem vevő rá? Mert tényleg nem. Pedig megkérdezem mit szeretne, és azt mondja, hogy neki ez jó, neki jó így, nincs amit hozzátenne.

El vagyok keseredve, pedig voltak előttem is kapcsolatai, ha ott is így ment, hát én nem tudom...

2018. máj. 3. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt az érzést... Ráadásul nálunk még nagyon kevés is van. Max havi 3. Az én párom csak annyiban különbözik hogy ígérget. Persze aztán soha nem lesz belőle semmi.

30F

2018. máj. 3. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!