Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy tartós szexkapcsolatra talaljak fiatal vagy érett hölgyet? Hol hogyan?
Mert én nem vagyok független.
És ugyan tartósan hosszú távon gondolkodom de csak szex kapcsolat érdeklne
Én is simán támogatnék hölgyet, de mindenki komolyat szeretne, senki sincs benne egy kis élvezetben..
25/F
Én akár egy komolyban is benne lennék egy ilyen igényű hölggyel :-)
45+Ffi
Mégis milyen választ vártál erre...?
Igen, van erre esély (ahogy a legtöbb dologra is van esély), de az, hogy esély van rá, nem jelenti azt, hogy sikerül is.
Ha nem egy ilyen általános választ vártál, akkor leírom a véleményemet is.
Azt írtad, nem vagy független. Ha jól értelmezem, kapcsolatban vagy valakivel.
Meglehet, vannak nők, akiket ez nem érdekel, biztosan vannak olyanok, akiket vonz is, hogy párkapcsolatban élő férfival legyenek, de én nem tartozom ebbe a két csoportba, ezt már az elején leszögezném.
A férfias férfiakhoz vonzódom. Tekintsünk el a külsőtől, mert itt az szóba sem került. Nálam a férfias férfi ott kezdődik, hogy megbízható, tartja a szavát, van gerince. Egy férfi, aki megcsalja a párját, pont nem felel meg a standardjaimnak, ebből adódóan nem tartom se férfiasnak, se vonzónak. Tehát az én esetemben (és a hozzám hasonló nők esetében) az esély 0%.
Habár ez csak az én véleményem, én úgy gondolom, hogy a nők többsége nem vonzódik a gerinctelen férfiakhoz.
Akárhogy is, vannak lányok, akik egy shopping tourért cserébe szinte bármit bevállalnak (de készülj fel, hogy nem csak neked mondanak igent, hanem mindenki másnak is). Vannak olyan nők, akik belemennek a szexkapcsolatba, viszont inkább szinglikkel. Egy nem egyedülálló férfinál mindig ott van az, hogy mégse tud eljönni, mert a partner most mást talált ki, vagy most akkor x ideig semmi kapcsolat, mert a partner épp gyanakszik, meg eleve csak akkor találkoztok, amikor a partner nem neszeli meg. Milyen nő akarna ennyi nyűgöt magának önszántából, ha kereshet egy szingli férfit, akire csak ráír, hogy neki mikor jó, és egy rövid egyeztetés után eldől az időpont anélkül, hogy bele kéne számítani, hogy a harmadik fél mikor hol van, mit csinál, mit tervez? Neki is van élete, mint neked is, és a nő vagy áldozatot hoz, hogy akkor tudjatok találkozni, amikor neked jó (de esetleg neki nem), vagy nem találkoztok gyakran, csak akkor, ha épp mindketten ráértek, és a partnered nem veszi észre a dolgot (ami valószínűleg nem jelent túl gyakori találkozást).
Vagy nagyon jó partinak kell lenned ahhoz, hogy ezt a nyűgöt felvállalja, vagy elég komoly támogatást kéne adnod neki (és újfent, szerintem aki a pénz miatt megy bele, az simán találkozgat majd mással is rajtad kívül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!