Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély HIV fertőzésnek?
Egy éve volt kapcsolatom egy fiúval. Nem történt semmi komolyabb nemi érintkezés csak egyszer bekaptam neki (tényleg csak pár másodpercre) és ő is nekem (ez is pár másodperc). Aztán ő kiverte magának, de miután elélvezett, még egyszer bekaptam a makkját, tehát egy kevés sperma bekerült a számba.
Nos, amit róla tudni kell: Nem túl higiénikus családban és környezetben él(t), amikor ideges volt, vagdosta a kezét valamivel és nincs kizárva, hogy fűvel-fával megcsalt azalatt az 1 hónap alatt mig jártunk. Tehát egyáltalán nem megbizható személyről van szó.
Most attól félek, hogy talán ha ő elkapta a HIV virust a vagdosásokkal vagy mástól, akkor azt át adhatta e nekem annyival, hogy gyakran csókolóztunk és egyszer lenyaltam egy nagyon kevés spermát a makkjáról?
AIDS szűrésre sajnos nem tudok elmenni, mert szüleim nem tudják, hogy meleg vagyok és igy nyilván "ok nélkül" hülyeségnek tartják. Magamtól meg nem tudok elmenni, mert nem tudom hol lehet és mégnagyobb probléma, hogy nem nagyon tudok románul .-. (Erdélyben lakom)
Szóval szerintetek mennyi az esélye, hogy elkaphattam valamit és hogy tudhatnám meg biztosan?
10-ből 1 ember meleg az országban.
Ez 10 millióból 1 milliót jelent.
Magyarországon 5000 elismert és még 5000 feltételezett HIV-pozitív ember van. A többségük ennek a ~10 000-nek elismerten homoszexuális. 1% esélye sincs, hogy te is AIDS-es vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!