Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi az esély HIV fertőzésnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély HIV fertőzésnek?

Figyelt kérdés

Egy éve volt kapcsolatom egy fiúval. Nem történt semmi komolyabb nemi érintkezés csak egyszer bekaptam neki (tényleg csak pár másodpercre) és ő is nekem (ez is pár másodperc). Aztán ő kiverte magának, de miután elélvezett, még egyszer bekaptam a makkját, tehát egy kevés sperma bekerült a számba.

Nos, amit róla tudni kell: Nem túl higiénikus családban és környezetben él(t), amikor ideges volt, vagdosta a kezét valamivel és nincs kizárva, hogy fűvel-fával megcsalt azalatt az 1 hónap alatt mig jártunk. Tehát egyáltalán nem megbizható személyről van szó.

Most attól félek, hogy talán ha ő elkapta a HIV virust a vagdosásokkal vagy mástól, akkor azt át adhatta e nekem annyival, hogy gyakran csókolóztunk és egyszer lenyaltam egy nagyon kevés spermát a makkjáról?

AIDS szűrésre sajnos nem tudok elmenni, mert szüleim nem tudják, hogy meleg vagyok és igy nyilván "ok nélkül" hülyeségnek tartják. Magamtól meg nem tudok elmenni, mert nem tudom hol lehet és mégnagyobb probléma, hogy nem nagyon tudok románul .-. (Erdélyben lakom)

Szóval szerintetek mennyi az esélye, hogy elkaphattam valamit és hogy tudhatnám meg biztosan?

2016. okt. 5. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem kaptad el.
2016. okt. 5. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

10-ből 1 ember meleg az országban.

Ez 10 millióból 1 milliót jelent.

Magyarországon 5000 elismert és még 5000 feltételezett HIV-pozitív ember van. A többségük ennek a ~10 000-nek elismerten homoszexuális. 1% esélye sincs, hogy te is AIDS-es vagy.

2016. okt. 5. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem tudhatod csak szuressel!:) de szerintem eleg keves az eselye,bar nem.elhanyagolhato. Ha nemvolt seb a szadban epp akkor es o alapbol nemvolt fertozott akkor nemhinnem h elkaptad. Ha megis csalt nen az a lenyeg h kivel meg hanyszor hanem hogy volt-e kozte aki HIv fertozott volt, a leirasod alapjan gondolom nem hasznalt gumit bar ezcsak tipp. Szerintem megnyugodhatsz deazert egy szures nem artana:) ha van ott baratod aki tud romanul es tudja h nelegvagy esetleg, vagy nemis.feltetlen kell tudnia h azbagy csak elkiser es segit a nyelvi akadalyokban, az jolenne. Ugytudom dijmentes, vagyis itthon tudom h az. Sok sikert!:)
2016. okt. 5. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon kicsi rá az esély de hogy teljesen megnyugodj mindenképpen néz utána hol csinálnak pl anonim szűrést
2016. okt. 5. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
26%
hát ha mi keféltünk, akkor van egy rossz hírem :(
2016. okt. 5. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy foglalkozol a témával. Sokan nem veszik sajna komolyan. Amúgy szülői engedély nélkül is elmehetsz szűrésre ami tök anonym. Ha gondolod írj privátot és segítek.
2016. okt. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!