Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ido utan minden pasinal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ido utan minden pasinal beut a "szexelnek mas csajjal, nem csak a nommel? "

Figyelt kérdés
Hosszabb kapcsolatban ez mindig elojon es sokat gondolkozik rajta a pasi? aztan megteszi vagy nem..
2018. máj. 8. 20:44
 1/7 anonim válasza:
44%
Csak annál aki nem szereti igazán a párját.
2018. máj. 8. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Fantázia szinten megjelenik aki mást mond hazudik de nem férfi teszi meg... mondom ezt 12év párkapcaolat után egy csajjal... fantáziálok más nőkről de nem csalom meg
2018. máj. 8. 20:52
 3/7 Pomazi73 ***** válasza:
81%
Nem mindenkinél
2018. máj. 8. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Sztem sem mindenkinél. Lehet, h nagy ritkán kosza gondolatként beugrik ez az nekik, de nem hiszem, h mind mindig mással akarna du gni.
2018. máj. 8. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a f***t nem. :D

De naívak vagytok. Eddig minden hosszabb kapcsolatomban előjött ez a gondolat, bármennyire is szerettem a lányt.

2018. máj. 8. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem előjön. Csak én elmondom a páromnak, hogy pl. a barátnője milyen jól néz ki, jól megdugnám. Erre ő: "hát te tiszta hülye vagy" és lepippant. Utána nincs több kérdés. A férfiakat tudni kell kezelni.
2018. máj. 8. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak férfiaknál. A minap egy 30 éves kolléganő panaszkodott hogy 10 éve a férjével él, unalmasnak találja szeretne beújítani mással. A férjével havonta 1-2 szex van.
2018. máj. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!