Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szexelnek gyakran zokniba?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 18:11
1/17 anonim válasza:
Én meg ugyanezt kérdezném a fiúktól. (Akiktől kérdeztem nem tudtak értelmes választ adni)
N
2/17 anonim válasza:
Engem nem erdekel de valaki dughatna velem egy kemenyet akar zokniba akar nelkule csak bugyi ne legyen 😂 19f
3/17 anonim válasza:
Annyira elveszítik az eszüket tőled, hogy elfelejtik levenni. xD
4/17 anonim válasza:
Nem szoktam zokniban szexelni, de azt hallottam,hogy abban nagyobb az esély az orgazmusra,mivel nem fázik a lábunk stb.
5/17 anonim válasza:
mert melegíti a lábam és kényelmetlen azért
szex pucéran jó
6/17 anonim válasza:
Mert -20 fok volt télen és megfáznak.
7/17 anonim válasza:
Mert nem maradhat az emberen rajta egy gyors vetkőzésnél?
Mellesleg tél van, az emberek sokszor odabent is fáznak.
8/17 Noren1989 válasza:
Mer fàzik a làbuk.Larissa1 meg zoknifètises.
10/17 anonim válasza:
Mert fazik a labam. + vetkozesnel valahogy nem olyan szexi a masikrol a zoknit leszedni, mint a felsot, melltartot, nadrag/szoknya, bugyit... a fenet se erdekli a zokni meg a lab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!