Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a férfiakat kérdezném akik nem szexelnek/tek a várandós feleségükkel. Miért nem?
Hogy elégititek ki ilyenkor a vágyaitokat? Prosti? Szerető?
A férjem nem akar lefeküdni velem,de félek,hogy meg fog csalni.
Azoknak akik privátban üzentek: Nem szeretőt keresek és nem is válaszolok senkinek!
A kérdésemre szeretnék értelmes választ kapni! Szeretőt tudnék találni,de nem akarok!
Az a helyzet, hogy a férfiak 5x többször csalják meg a terhesség és a baba első évében a nőket, mint máskor. (statisztika bárhol utána lehet nézni)
Nem csak a szex miatt, hanem mert másodiknak érzik magukat, nem kapnak elég figyelmet, úgy érzik ki vannak rekesztve... stb.
Az utlsó 1 hónapban veszélyeztetve voltam,így nekem nem szabadott+ott a 6 hét.
DE,én nem hagytam "úgy" a páromat. Bár nehéz volt sokszor megállni,hogy nekem nem szabad,van kezem,szám.
Sokszor hallottam már,hogy nem mernek a férfiak,mert féltik a babát meg ilyesmi. Szerintem akkor hagyd rá,nehogy ebből legyen a gond. Addig meg lehet,hogy még élvezni is fogja ha máshogy kényezteted. ;-)
9-es te pasi vagy? Vagy csak én vagyok ekkora anti-ősanya? Imádom a gyerekem, hálás vagyok érte, de a rengeteg hányás (5 hónapig), a becsípődő ideg, amit nyomott, a gyomorégés, a légszomj számomra igenis teher volt. Jó érzes volt megsimizni a pocakom és érzni a mozgását meg tudni, hogy bent van, de azért nem egy rózsaszín buborék az egész...
Kérdező: mi is alig szexeltünk, ami a ferjemen mult, szinte kivétel nélkül, bár az elején el voltunk tiltva, mivel már volt előtte egy spontán vetélésem és egy művi... ezért mi is nagyon féltettük a babát és egyértelműen ez voot az orvosi utasítás is. A szülés után viszont jobb lett, mint valaha, pedig előtte is szuper volt. Őszintén szólva nekem egyetlen egyszer sem fogalmazódott meg a gondolat, hogy meg fog csalni. Miert gondolod ezt? Bízz magadban, a párodban. Közös gyereket vártok, feltételezem stabil kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!