Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandós hölgyek mennyire vagytok magamutogatósak?
Lány vagyok, és imádom, ha egy áldott állapotban lévő anyuka/nő, szép nőiesek öltözik, és sugárzik róla,hogy várja és boldog a gyerekkel.
Szerintem ilyenkor a legszebbek, és le a kalappal előttetek!!!
Most 19 éves leszek hamarosan, de már várom,hogy én is ilyen gyönyörű állapotban lehessek :'))
Ekkor a legszebb és a legnőiesebb a nő. Főleg,ha átéli a terhességet, és várja a babát.
Én ugyan nem vagyok nő,de terhes feleségem van.
Szerintem többet nézi magát a tükörben,mint poci nélkül tette.
Viszont a mutogatással kicsit alább hagyott :(
Azaz már nem monokinizik.
Nem vagyok már kismama,de imádtam terhesek lenni! Nem hanyagoltam el magam,odafigyeltem a tornára és az öltözködésemre is.
Az zavart hogy utolsó hónapban se volt “nagy pocakom” olyan voltam egész terhesség alatt mint aki jóllakott.
Szülés után valamilyen oknál fogva sokkal szebbnek láttam magam mint terhesség előtt,pedig az alakideálomnak a pocakos korszak előtti “énem” sokkal közelebb állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!