Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Várandós hölgyek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandós hölgyek mennyire vagytok magamutogatósak?

Figyelt kérdés
Mióta végbementek a fizikális változások, esetleg jobban szeretitek magatokat? Esetleg szivesebben álltok a tükör elé? Hisz nagyobbak a cicik, formás a pocak, és nem, nem vagytok bálnák!
2017. jún. 5. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Fetishboy is here. :D
2017. jún. 5. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Már nem vagyok kismama. De nem mutogadtam magam . persze nézegettem a pocim tükörben meg miior rugdosot durva volt. De igazábol nem értem mire gondolsz mutogatás alatt. Nem éreztem bálnának magam csinosan Nőiesen öltöztem. Nem lustúltam el hisz a Terhesség nem betegség hanem egy àllapot. ;)
2017. jún. 5. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
2 kaptál zöldet. Remek válasz
2017. jún. 5. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Lány vagyok, és imádom, ha egy áldott állapotban lévő anyuka/nő, szép nőiesek öltözik, és sugárzik róla,hogy várja és boldog a gyerekkel.

Szerintem ilyenkor a legszebbek, és le a kalappal előttetek!!!

Most 19 éves leszek hamarosan, de már várom,hogy én is ilyen gyönyörű állapotban lehessek :'))

Ekkor a legszebb és a legnőiesebb a nő. Főleg,ha átéli a terhességet, és várja a babát.

2017. jún. 28. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Én ugyan nem vagyok nő,de terhes feleségem van.

Szerintem többet nézi magát a tükörben,mint poci nélkül tette.

Viszont a mutogatással kicsit alább hagyott :(

Azaz már nem monokinizik.

2017. júl. 9. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok már kismama,de imádtam terhesek lenni! Nem hanyagoltam el magam,odafigyeltem a tornára és az öltözködésemre is.

Az zavart hogy utolsó hónapban se volt “nagy pocakom” olyan voltam egész terhesség alatt mint aki jóllakott.

Szülés után valamilyen oknál fogva sokkal szebbnek láttam magam mint terhesség előtt,pedig az alakideálomnak a pocakos korszak előtti “énem” sokkal közelebb állt.

2018. szept. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!