Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért szexelnek gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért szexelnek gumi nélkül?

Figyelt kérdés
Sokkal nagyobb a fertözés veszélye! Jó semmi nem nyujt 100% védelmet,csak azért nem mindegy akkorsem hogy gumi nélkül sokkal nagyobb a százalék veszélye mint gumiban.
2018. márc. 27. 10:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
Akkor szexelj életed végéig gumiban. Kit érdekel?!
2018. márc. 27. 10:38
 2/36 anonim ***** válasza:
28%
Mert gumiban nem élvezem a szexet, nem érzek úgy az égvilágon semmit.
2018. márc. 27. 10:55
 3/36 anonim ***** válasza:
89%

Nálam ez is egy ilyen szűrő. Ha a pasi első szexnél nem hajlandó gumit húzni, akkor egyszerűen elkönyvelem egy felelőtlen hülyegyereknek, ki tudja, hogy nővel volt már így előttem és mi mindent szedhetett össze...a felnőtt férfi ott kezdődik, hogy van annyira felelősségtudó, hogy gumit húzzon, és ne nekem kelljen külön könyörögni érte meg ne próbáljon lebeszélni róla.

22N

2018. márc. 27. 10:58
 4/36 anonim ***** válasza:
17%
Bocsi de: 1. Normális ember nem utszéliekkel szexel. 2. Normális ember érezni akartja azt a gusztusos,szép,dekoratív lányt akihez hozzá ér.
2018. márc. 27. 11:00
 5/36 anonim ***** válasza:
25%
A kellő igényes partner megválasztása 100%-ban fontosabb mint a gum.i
2018. márc. 27. 11:02
 6/36 A kérdező kommentje:

ma 10:58 igaza van!

11:00 Te még nem vagy igazi férfi!

2018. márc. 27. 11:02
 7/36 A kérdező kommentje:

11:02 "igényes partner"

Már bocs de valakinek nem jut igényes b nő,meg egyáltalán semmilyen nő,igy marad nekik a prosti,ők meg nem szxelnek gumi nélkül,tehát marad a rejsz..

2018. márc. 27. 11:04
 8/36 anonim ***** válasza:
93%
#5 Ezért vagy felelőtlen hülyegyerek. Attól, hogy valaki minden nap fürdik és ápolt, ergo igényes, attól még ugyanúgy lehet nemibeteg. Egyszer voltam egy ilyen sráccal, első szexnél pont ezt mondta: minek a gumi, igényes, ápolt lány vagy...mondom oké, ott az ajtó, ennyire sügérekkel nem szexelek.
2018. márc. 27. 11:05
 9/36 anonim ***** válasza:
83%
Mert bátrak. Nem félnek a betegésgektol és a gyerektol.
2018. márc. 27. 11:07
 10/36 anonim ***** válasza:
11%
Nem? Nem fűvel fával kell k-ú-r-n-i- hanem 1 állandó normális lánnyal,ezzel mindent el is mondtam. Ja hogy ha te nem vagy biztos a lány igényességében az már korán gond. Másrészt ha valakivel szexelsz és tartós lessz belőle a gumi lekerűl ugye, akkor miről is beszélünk? Nem azt írtad hogy 1 éjszakásokról szól akérdés.Tudod minenki magából indúl ki,vagy is én normális,igényes lányból állandóra.Hogy mi a fent említett lánnyal nem,az úgy mindent el is mond rólatok.
2018. márc. 27. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!