Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért szexelnek gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért szexelnek gumi nélkül?

Figyelt kérdés
Sokkal nagyobb a fertözés veszélye! Jó semmi nem nyujt 100% védelmet,csak azért nem mindegy akkorsem hogy gumi nélkül sokkal nagyobb a százalék veszélye mint gumiban.
2018. márc. 27. 10:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem egy HIV vagy chlamydia fertőzés kicsit durvább dolog, mint a pénzről összeszedett bacik. Ne hasonlítsuk már ezeket össze, ebből látszik, hogy sokaknak fogalmuk sincs ezekről a fertőzésekről, és épp ezért mernek olyan bátran gumi nélkül szexelni. Amúgy hosszútávú kapcsolatban nyilván mindenki gumi nélkül szexel, de egyéjszakásnál, kapcsolat elején, szexkapcsolatban felelősségtudó emberek gumival szoktak.
2018. márc. 27. 14:21
 32/36 anonim ***** válasza:
41%

Mi azért nem használunk Óvszert mert kistesót tervezünk :)

24N

2018. márc. 27. 14:43
 33/36 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem szeretek kesztyűben kezet mosni... amúgy a legkomolyabban mondom, hogy én rohadtul nem " érzek" annyit gumival, mint anélkül.
2018. márc. 27. 14:49
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
A chlamydia legalább baktérium és lehet antibiotikummal kezelni, csak a szövődmények a veszélyesek, már annak aki akar gyereket. Ugyan ez a kankó, gonorrhea is. Szerintem a vírusokkal van sokkal nagyobb gond. Mint említettem pl a HBV-HCV-t(HCV-tnehezebb, de el lehet kapni nemi úton) kb 100-100 ezer ember hordozza. A HPV-t Magyarországon az emberek harmada hordozza(valamelyik törzsét). A herpeszt 10%-a a lakosságnak. Az AIDS a legritkább az még egyenlőre elhanyagolható, de még így is majdnem háromszorosára nőtt a megbetegedések száma az elmúlt 15 évben. Most ezt adja össze mindenki, hogy mennyi esélye van megfertőződni valamivel! Szerintem nem érdemes az immunrendszerünkre bízni a dolgot, mert nem csak az egészségtelen életmód, hanem akár a stressz, vagy egy lelki mélypont következtében is legyengülhet annyira, hogy ne csak átmenjen rajtunk valamelyik betegség. Meg mint mondtam, az egy dolog, hogy rajtunk csak átmegy, de a másiknak továbbadjuk és annak, vagy az utána lévőnek, meg már lesz belőle problémája. Most csak matematikailag nézzük is le lehet vonni a logikus következtetést. Ezek nem felesleges riogatások, hanem tények
2018. márc. 27. 16:09
 35/36 anonim ***** válasza:
Gumival nem olyan jó érzés.
2018. márc. 28. 00:39
 36/36 anonim ***** válasza:
Gumi nélkül jóban élvezzük a sexet. És tartos kapcsolatba nem kell gumi.
2018. aug. 14. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!