Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50es pasik. Ti bele mennétek vagy nem?
Köszönöm.
Szakítani nem szeretnék.
Ez fel sem merült bennem.
A szexben meg ő nem élvezi ezeket a hármas meg végképp szóba se jöhet én meg nem erőltetek rá semmit.
Persze nekem is az lenne a legjobb ha otthon megkapnék mindent.
Képet nem raknék fel róluk. :)
A barátnőm 29 a másik csaj 27.
A barátnőm nagyon dekoratív szép arcú csinos.
A szerető jelölt olyan átlagos arcú,vékony mondhatni tinilányos alkat.
Kedves nagyon,és izgató benne hogy ennyire akar.
9 es.
Hozzád képest az én lányaim öregek :)
Te megcsalnád őt?

Én se szó szerint értettem. :)
Természetesen ők se öregek.
Sőt szerintem a legideálisabb korosztály minden szempontból.
Lehetséges,én is fiatalos vagyok.
Oda figyelek magamra.
De még mindig nem tudom dugjak e a csajjal éljem ki magam vagy ne csaljam meg a barátnőm?!

Köszönöm utolsó ezt a hozzászólást.
Nem tekintem bábúnak, ha olyan lennék már rég megcsalhattam volna.
Egyszerűen csak csábító az ajánlat.
Kinek ne lenne az.
De attól még nem biztos,hogy bele megyek.

Van egy Ferrarid ami 50-nel megy csak és max annyi kilómétert is... És van egy átlag régi kocka Hondád amelyik meg mint állat, gyorsul és full kényelmes is.
Mi élvezeted van a szép nőben? A nő nem csak egy hús, a nőnek a lelke és az elméje is kell. Na ha ez nem nőies mint a szép csajnál akkor az elég nagy gond.
Nem nézhetném meg a két csajt privátban? Most hogy így elmélkedek rajta egyre jobban érdekel ez a dilemma. Egész érdekes és feloldhatatlannak tűnik.
Ja amúgy a diszkréció alap. Felelősségteljes felnőtt vagyok aki nem adná tovább a képeket.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!