Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfi nemmel szemben onzo elvaras ez?

Azért azt ne felejtsük el, hogy a kőkorszak óta eltelt néhány év... a hím és nőstény ösztönlényekből civilizált, erkölcsileg fejlett emberekké váltunk, akik már képesek az ösztöneiket felülírni.
Szóval "szép" amit írsz, de max a gorillákra érvényes.

#ösztönlény , #legintelligensebbfaj, #férfi, #2018
Biztos passzol ez a 4 kombináció 😀 amelyik férfi nem tud hűséges lenni, na az ösztönlény, de ő nem is a leg intelligensebbek közé tartozik.

Rengeteg állati ösztönünk van, amit elnyomunk, és szerintem ez így van jól, hiszen ettől vagyunk emberek. Ha nem így lenne, tényleg hullákkal és terhes nőkkel lennének teli az utcák :-D
Én személy szerint hűséges típus vagyok, egy nővel igyekszem kiélni minden szexuális vágyamat. Meg tudom érteni azonban a nyitott kapcsolatokat is, mert ha alapból le vannak fektetve a szabályok, ami szerint másokkal is le lehet feküdni, az szerintem működőképes (még akkor is, ha nekem nem menne). Viszont azt nem szeretem, hogy ha valaki megcsalja a másikat, akkor azzal védekezik, hogy ő igazából csak a természetes ösztöneit élte ki.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: önmagában a párkapcsolati hűség elvárása nem önzőség. De szerintem ma már érdemes úgy indítani a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a hozzáállásunkat, és nem kéne a nyitott kapcsolatot tabunak kezelni, a monogámiát meg alapértelmezettnek. Mi annak idején a menyasszonyommal megbeszéltük ezeket az igényeinket (is), és megállapodtunk, hogy a félrekefélés nem fér bele. De ha te azt beszéled meg a pároddal, hogy mindenki azzal fekszik le, akivel akar (bizonyos ésszerű feltételek mellett), akkor én leszek az utolsó, aki elítél ezért titeket.
Szerintem valamennyire igazad van, de egy jó nagy részben pedig nincs. Mert a férfiak ösztönből akarnak megdugni mindenkit és vannak olyan pasik is akik engednek az ösztönüknek. De már eltelt néhány év az emberiség ösztönkorszakához képest. Sőt, azóta az emberiség megkapta az "értelem" nevű ajándékot is.
Igen. A férfiaknak van mentségük, hogy miért csalják meg a párjukat, de én ezt nem tudnám elfogadni. Szerintem ha ilyenre készül akkor a kapcsolat elején közölje ezt a lánnyal. Mert a lányok egy társat keresnek, egy párt akiben megbízhatnak és mindig ott lesznek egymásnak. Egymásnak, nem pedig ők ketten + 1 harmadik személy akivel a pasi kúrogat. Én ezt tiszteletben tartom és fogom is mindig. Szerintem eltelt pár év és nem lehet azt mondani, hogy "ösztönlény".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!