Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfi nemmel szemben onzo elvaras ez?
Figyelt kérdés
Szerintem onzo elvarni toluk,hogy maradjanak husegesek.. alapbol a parkapcsolat nem nekik valo, osztonleny letukbol kiindulva. A legtobb not kepesek megkivanni, nem kell hozza nekik semmi erzelem v kotodes, csak az elvezet szamit, akkor is igy mukodik ez , ha kapcsolatban vannak. Igy vannak megalkotva, szerintem siman kulon kene valasztani a kettot. A noknek meg kene erteni, hogy attol meg szerethetik oket a ferfiak, de a farkukkal mast is szeretnenek(megdugni). Egy kapcsolat csak elnyomja a valodi, allati enjuket.2018. máj. 6. 08:41
2/18 anonim válasza:
A nőknél ugyan így van, nem véletlen izgatja őket a többes fogalma, főleg ha kispö.csűvel vannak, és azt kamuzzák hogy az jó, közben arról fantáziál, milyen amikor lezúzza egy sörösüveg vastagságú 20-as😉.
3/18 anonim válasza:
Hogy mi?? Hűséges vagyok a páromhoz évek óta, sosem csaltam meg, és nem is néztem úgy más nőre. Na most légyszíves gondold ezt újra és ne álltalánosíts, mert több mint sértő egy férfi számára!
4/18 anonim válasza:
Javaslom legyèl inkább leszbi. Azok nem akarnak semmit megdugni, csak nyalakodnak mint a macska.
5/18 A kérdező kommentje:
Miert lennek leszbi? En megertem,hogy ilyenek a pasik, eleg felnott vagyok mar hozza, arrol nem tehetek,hogy a nok birtokolni akarjak oket, es keptelenek felfogni,hogy a pasik nem parkapcsolatra vannak berendezve. Csak vegig kell gondolni a multunkat, minel tobb not kellett megtermekenyiteniuk,es ezt nem lehet kiolni beloluk.
2018. máj. 6. 08:51
6/18 anonim válasza:
A nőkben meg benne van, hogy minèl többel kell kipróbálni, hogy melyik méret a jó, miután az átlagra is jót kamuznak.
7/18 A kérdező kommentje:
54%os, elhagyott a nod, mert kicsi neked?
2018. máj. 6. 09:09
8/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem minden férfira igaz pl: anyám szinte születésem után 1-2 évvel elkezte csalni apámat és sajnos azotais voltak ilyen balhék annyi szeretője volt már, hogy már ő se tudja szerintem a számukat, de apa bolond létére ezt azóta is éppen szóvá teszi, ha megtudja. De ő már csak bosszúból sem csalta meg soha.
9/18 anonim válasza:
16 cm wc papír guriga vastagságú.
Attól függetlenül igaz amit írtam.
10/18 anonim válasza:
Ne sértődj meg de ösztönlégy a *** pics*ja! Van hogy ösztönösen cselekszik az ember de a magam nevében én nem vagyok állat köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!