Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik a popsiujjazást, és pl. pegginget, kétvégű dildót?
Figyelt kérdés
Szeretném ezt csinálni a pasimnak előbb csak pl.ujjazást, utána ha tetszene neki pl.kétvégű dildóval úgy hogy mindkettőnk fenekében van. Férfiak nektek bejönne ez? 30/N2018. máj. 6. 08:21
11/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen ok.
Izgató.
És azokkal értek egyett akik az anális szexet nem nemi orientációhoz kötik. Anális szex csajjal nem csávóval.
12/16 anonim válasza:
Engem nem zavar ha valaki análba akarja. Semmi bajom se a melegekkel, se a biszexekkel. Felőlem távközlési műholdat is feltolhat magába szex közben. Csak ne hívja magát heteronak ha seggbe óhajtja.
13/16 anonim válasza:
# 12
Az a férfi, aki "seggbe óhajtja" női partner ánuszába, az milyen orientációjú?
14/16 anonim válasza:
Az hetero,mert ott egy nő testnyílásáról van szó, mondjuk engem az se vonz annyira,egyszer kipróbálnám aztán annyi.
15/16 anonim válasza:
én imádnám!
kár hogy nem volt rá még alkalom...
16/16 anonim válasza:
6-os, pfűű de buta vagy téged se az eszedért tartanak, ilyen pasihoz egy ujjal nem érnék az tuti tiszta lelombozó ez a begyöpösödött gondolkodás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!