Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik a popsiujjazást, és pl. pegginget, kétvégű dildót?
Nem unjátok még ezt a nem heteró baromságot? Az a homoszexuális aki a saját neméhez vonzódik. A heteroszexuális meg az ellenkező nemhez. Olyan nehéz ezt megérteni?
Attól, hogy kipróbálsz valami új dolgot a barátnőddel még nem leszel meleg :D
Egyébként az ilyen szellemileg visszamaradott férfiak akiknek csőlátásuk van és csak fekete-fehérben látják a világot valószínűleg nem kedvelik.
A nyitottabb típusúak viszont szerintem szívesen kipróbálnák, én is fantáziáltam már róla, bár győzködni kéne egy jó ideig hogy bele is menjek :D Egy próbát megér, vezesd rá valahogy szex közben, hogy téged izgatnak az ilyen dolgok is, és esetleg legközelebb nem lenne-e kedve kipróbálni veled. Max nem megy bele. De sokkal jobb az ha őszintén beszéltek a vágyaitokról egymásnak, még ha nem is tudjátok teljesíteni esetleg.
Nem. Nem vagy hetero, de tudod te is hogy biszex vagy.
Ha segged akarod kotortatni, akkor minimum nem vagy hetero.
Én a női test felfedezésében látom színesen a világot.
Nem abban hogy a kloákámat kutorásztassam. Hetero ilyenre nem vágyik, most még a seggedet akarod izgattatni, legközelebb eljátszol a gondolattal, milyen szoptatni vagy szopatva lenni.
Biszex vágyak. Ha a nőket is szereted mellette.
# 6
Hány anális szexre vágyó férfitársadnak bizonygattad eddig, hogy nem heteró?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!