Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rosszul csinálom az orált?
Barátommal 1éve vagyunk együtt és 2-3hónapja volt amikor először orálisan kielégítettem őt.3x csináltam neki az első 40percig tartott a második 30percig a harmadik is 30-40perc körül lehetett.Ez sok időnek számít?Valamit rosszul csinálhatok vagy ez normális?
(Azt mondja,hogy mindent jól csinálok és jól esik neki,de még ő sem tudja miért tart ilyen sokáig ahoz képest milyen intenzív érzés számára)
Tanácstalan vagyok.
Köszönöm a válaszokat:)
Te aztán jól be vagy idomitva szopásra, nagylány!:)
Ne aggódj, ha nem lenne jo amit csinálsz, akkor hülye lenne ennyit ideig kinozni magat!
1.válaszolónak,egyenlőre még nem szeretném elveszíteni a szűzességem szóval ez nem opció számunkra
2.-nak meg köszönöm a válaszát
Az időtartammal semmi gond!
Az orált lehet tanulni és persze tanítani is. Összeszokás kérdése!
Utolsó előttinek:De volt.
Kézzel izgattuk egymást.
Utolsónak:16éves vagyok,és még semelyikünk nem szeretné a szexuális aktust egyenlőre.Nem miattam nem történt meg még a dolog hanem miattunk.
Ma kiserleteztunk egyet mint gyakorlas.
14perc alatt megvolt
Szoval valoszinu valamit rosszul csinaltam.
Koszonok minden ertelmes valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!