Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rosszul csinálom a szexet?
Idővel majd bevadultok ne aggódj! :D
Azon múlik, hogy mennyire vagytok biztosak magatokban a másik előtt.
Ne a haverjaidra hallgas, nem azokkal csókolózol! A lányra figyelj, hogy neki is élvezetes legyen!
Szerintem jól csinálod!
Nos, a fene se tudja, hogy van-e ebben "helyes eljárás", de én is felfalós vagyok.
Mindig markolászom a csajomat, magamhoz húzom, kicsit tépem a haját.
Az ágyban pedig még inkább. Minden lyukába belenyalok, szó szerint uralkodok rajta, elveszem a testét tőle és mindenét megdugom.
Szemmel láthatóan nagyon élvezi, mert végig vigyorog, mint a vadalma.
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek!
De én például a csókolózást nem élvezem, ha olyan vad. Csináltam már így buliban lányokkal régebben, és semmi hatással nem volt rám. Ha viszont így lassan csinálom, mint most barátnőmmel, akkor bizsereg a szám, nagyon jó érzés. :)
Próbáld ki mindenből mindkét fajtát.
Aztán majd meglátod melyik jön be jobban.
24/F
5-ös
Ebben lehet, hogy különbözünk és nem hiszem, hogy bármelyikünk is jobb volna a másiknál. Én domináns vagyok és kiül a fejemre a vadászösztön. Több lány is mondta már, hogy szó szerint prédának érezte magát a kezeim között és van is benne valami, mert mintha kikapcsolnának más tulajdonságokat bennem, miközben egyes tulajdonságaimat csúcsra pörgetik.
A te finomabb, lágyabb megközelítésed sztem a fiatalabb lányoknál lesz inkább nyerő.
Szerintem jól csinálod te is. A barátom is olyan, mint azt hiszem a 4-es válaszoló, jó is, de nem mindig. Pl a csókot én is lassan szeretném (legalább kezdeni), de hiába mondom neki, ugyanolyan vadul esik nekem.
Lány-, kedvfüggő.
A csokolozas lassan jo a szex meg vadulva ;)
Irtad is hogy tapasztalatlan vagy, na pont ezert akarod lassan, majd kesobb magasabb fokozatra fogsz lepni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!