Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rosszul csinálom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul csinálom a szexet?

Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlan vagyok még, a barátnőm is az első, akivel együtt vagyok. A csókolózást, szexet én lassan, finoman szeretem csinálni, a simogatást is, meg mindent. De haverjaimtól azt hallom, látom, hogy csókolózásnál is ilyen gyorsan, durván csinálják, szinte felfalják egymást, meg gyorsan, durván markolásszák a lány fenekét, mellét. Ez szerintem nem izgató. Szerintetek nem jól csinálom? 21f

2016. júl. 11. 20:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Vagyis szerintem ez racionálisnak tűnik.
2016. júl. 11. 20:54
 2/18 anonim ***** válasza:

Idővel majd bevadultok ne aggódj! :D

Azon múlik, hogy mennyire vagytok biztosak magatokban a másik előtt.

2016. júl. 11. 20:56
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne a haverjaidra hallgas, nem azokkal csókolózol! A lányra figyelj, hogy neki is élvezetes legyen!

Szerintem jól csinálod!

2016. júl. 11. 20:57
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Nos, a fene se tudja, hogy van-e ebben "helyes eljárás", de én is felfalós vagyok.

Mindig markolászom a csajomat, magamhoz húzom, kicsit tépem a haját.

Az ágyban pedig még inkább. Minden lyukába belenyalok, szó szerint uralkodok rajta, elveszem a testét tőle és mindenét megdugom.

Szemmel láthatóan nagyon élvezi, mert végig vigyorog, mint a vadalma.

2016. júl. 11. 21:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek!

De én például a csókolózást nem élvezem, ha olyan vad. Csináltam már így buliban lányokkal régebben, és semmi hatással nem volt rám. Ha viszont így lassan csinálom, mint most barátnőmmel, akkor bizsereg a szám, nagyon jó érzés. :)

2016. júl. 11. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:

Próbáld ki mindenből mindkét fajtát.

Aztán majd meglátod melyik jön be jobban.

24/F

2016. júl. 11. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:

5-ös

Ebben lehet, hogy különbözünk és nem hiszem, hogy bármelyikünk is jobb volna a másiknál. Én domináns vagyok és kiül a fejemre a vadászösztön. Több lány is mondta már, hogy szó szerint prédának érezte magát a kezeim között és van is benne valami, mert mintha kikapcsolnának más tulajdonságokat bennem, miközben egyes tulajdonságaimat csúcsra pörgetik.

A te finomabb, lágyabb megközelítésed sztem a fiatalabb lányoknál lesz inkább nyerő.

2016. júl. 11. 21:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jól csinálod te is. A barátom is olyan, mint azt hiszem a 4-es válaszoló, jó is, de nem mindig. Pl a csókot én is lassan szeretném (legalább kezdeni), de hiába mondom neki, ugyanolyan vadul esik nekem.

Lány-, kedvfüggő.

2016. júl. 11. 21:16
 9/18 anonim ***** válasza:

A csokolozas lassan jo a szex meg vadulva ;)

Irtad is hogy tapasztalatlan vagy, na pont ezert akarod lassan, majd kesobb magasabb fokozatra fogsz lepni :)

2016. júl. 11. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ne mi, vagyis ne mások mondják meg neked, hogy jól, vagy rosszul csinálod-e. Minden ember más, más vágyakkal és igényekkel. Kérdezed meg a barátnődtől, hogy neki ez így megfelel-e. Ha igen, akkor tök jó vagy:). Ha nem, akkor pedig változtass rajta az aktuális lány igényei szerint. Olyan is vagy, hogy egyszer finoman, máskor meg jó durván esik jól, hangulattól függően.
2016. júl. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!