Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem is rám izgul hanem arra tényre áll a farka hogy szex lesz?
Nőként mondom, hogy te vagy kiábrándító...
Komlyan azt hiszed, hogy szexelne veled, ha nem néznél ki jól?
Nem tudom minek nézed a pasikat, de rohadtul nem állatok, hogy mindenre álljon a farkuk.
Inkább örülj, hogy a pasid kíván..
Pont ez az, hogy nem vagyunk állatok, és nem csak arra áll fel, ha a nő szexi fehérneműben rúdtáncol előttünk vagy épp meztelenre vetkőzik és benyúl az alsónkba.
Ha szeretek valakit, vonzódok hozzá, akkor egy öleléstől is feláll már, egy csóktól, vagy érzékibb érintéstől stb meg főleg. És ez nem attól függ hogy épp milyen ruha van rajtad vagy valami hanem attól hogy a pasid vonzódik hozzád, szeret és kíván. Nyilván a szomszéd nénire nem fog felállni neki, mert nem az esete és nem is szerelmes belé.
De ha neked kiábrándító hogy valaki felizgul rád vagy valaki ennyire oda van érted, akkor szakíts vele, aztán járj egy érzéstelen gyökérrel, akinek az a lényeg hogy nagy melled legyen, mert csak arra izgul :D
Mert akkor áll így fel, ha örül annak, hogy szex lesz.
Ha nem így lenne, nem kéne azoknak a nöknek viagrához nyúlni, akik fogságba ejtenek ilyen-olyan szexuális indokkal férfiakat.
Én szeretem h feláll neki rám, sőt imádom, mert én is rögtön nedves vagyok ha csak rágondolok. És nem a külseje miatt...
Csak szeretnék tetszeni neki.
...
Férfiaknál megszokott pl. a reggeli merevedés, arra mit szólsz?
És igenis, lehet egy lány egy egyszerű, kopott pulcsiban is szexi... na meg valaki annyira kiéhezett, hogy arra is rögtön álljon.
Annak örülj, míg így áll neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!