Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szeret velem szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret velem szexelni a barátom? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyunk, az első pár hónapban ilyen gond nem volt, de most jó ha sikerül rávennem havonta 2x, pedig igyekszek minél többet nyujtani neki. Meg kérdeztem tőle hogy mi a baj, és mindig azt feleli, hogy fáradt, nincs kedve, stb.

Mit gondoltok?

23N

2018. máj. 1. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszem, hogy azon múlik, hogy többet és többet kelljen nyújtanod. Egyszerűen csak különbözik a szexuális étvágyatok.

Én ugyanígy vagyok a feleségemmel. Én szexelnék állandóan, ő sokkal ritkábban kívánja.

39F

2018. máj. 1. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Szoktál kezdeményezni? Rámászni, meg ilyenek? Ha szexeltek mindig ő dolgozik rajtad?
2018. máj. 1. 14:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig én kezdeményezek! És álltalánosságba válltogatjuk hogy ki van felül,ki dolgotik többet
2018. máj. 1. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:

És ha próbálnátok mashogy? Nem csak alul-felül lenni? Esetleg máshogy is izgatni a másikat? Pl orál?

Persze lehet tényleg csak fáradt ha sokat melózik.

2018. máj. 1. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor ott már gondok vannak f/22 ha csak nincs titkos szeretője és kivan elégulve akkor nem kívánja a sexet
2018. máj. 1. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanez történt velem is ! Szóról szóra.

Eleinte elhittem, hogy tényleg fáradt.

Aztután magamban kerestem a hibát,hogy biztos béna vagyok, csúnya, vagy ilyesmi.

De kiderült, hogy más nőt kefélget, aki tőlem kb 50 kilóval nehezebb , meg kb 20 évvel idősebb 😁😂

2018. máj. 1. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Ismerős a helyzet 8 éve vagyunk együtt. Ez a dolog kb 5 éve fent áll ..ja és csak 26 évesek vagyunk mind ketten. Nagyon gondolkodom hogy ezt nem folytatom továb nem érzem nőnek magam igy hogy megkel alázkodnom egy férfinak hogy légyszives nyujj már hozzám...(havi 1 alkalom) és nem vagyok kövét se csunya se stb..Na de a lényeg hogy ennek nemlesz jo vége az ilyen dolgoknak
2018. máj. 1. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első pár hónap után ott kellett volna hagynod!
2018. máj. 1. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy ronda se kövér!! Akkor lehet igazat mond és csak fáradt.
2018. máj. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!