Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret velem szexelni a barátom? Miért lehet ez?
2 éve együtt vagyunk, az első pár hónapban ilyen gond nem volt, de most jó ha sikerül rávennem havonta 2x, pedig igyekszek minél többet nyujtani neki. Meg kérdeztem tőle hogy mi a baj, és mindig azt feleli, hogy fáradt, nincs kedve, stb.
Mit gondoltok?
23N
Nem hiszem, hogy azon múlik, hogy többet és többet kelljen nyújtanod. Egyszerűen csak különbözik a szexuális étvágyatok.
Én ugyanígy vagyok a feleségemmel. Én szexelnék állandóan, ő sokkal ritkábban kívánja.
39F
És ha próbálnátok mashogy? Nem csak alul-felül lenni? Esetleg máshogy is izgatni a másikat? Pl orál?
Persze lehet tényleg csak fáradt ha sokat melózik.
Pontosan ugyanez történt velem is ! Szóról szóra.
Eleinte elhittem, hogy tényleg fáradt.
Aztután magamban kerestem a hibát,hogy biztos béna vagyok, csúnya, vagy ilyesmi.
De kiderült, hogy más nőt kefélget, aki tőlem kb 50 kilóval nehezebb , meg kb 20 évvel idősebb 😁😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!