Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Igaz, hogy a vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Igaz, hogy a vékony lányok a legkevésbé vonzóak számotokra?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom nem egy női magazinra kell adni, de e cikk egy kutatásra alapoz.

2018. máj. 5. 12:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem a vékony lányok vonzanak.
2018. máj. 5. 16:22
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. máj. 5. 17:18
 23/26 anonim ***** válasza:
74%
Hülyeség. Nekem minden vágyam egy 45-50 kilós csajszi, hmm :P
2018. máj. 5. 17:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Az előző barátnőm vékony volt, és nagyon szexinek találtam akkor a testét. Aztán miután szakítottunk, érdekes módon a teltebb, molettebb lányokon akadt meg jobban a szemem, és a jelenlegi barátnőm is olyan, hogy van mit rajta fogni.

Szóval nemhogy embere válogatja, kinek mi tetszik, de akár egy embernek is változhat az ízlése néhány év alatt.

De az biztos, hogy mindkettőben meg lehet találni a vonzót (értelemszerűen akkor, ha nem a kórosan sovány/túlsúlyos kategóriákról beszélünk - de azokkal kapcsolatban meg létezhetnek bizonyos fétisek is akár :D )

2018. máj. 5. 22:10
 25/26 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfias alkatú nők taszítanak.
2018. máj. 6. 00:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Kizárt: ha normális a nő, akkor mindegy, hogy vékony vagy átlagos testalkatú.
2018. máj. 6. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.