Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Igaz, hogy a vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Igaz, hogy a vékony lányok a legkevésbé vonzóak számotokra?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom nem egy női magazinra kell adni, de e cikk egy kutatásra alapoz.

2018. máj. 5. 12:48
1 2 3
 11/26 Ramone ***** válasza:
100%

Engem a nő maga èrdekel

Ne legyen betegesen elhizva és ne legyen olyan vékony hogy átszúrja a bordái a bőrét.

Ha ezen belül van a nő akkor onnantól csak az emberi mivolta ami lényeges

2018. máj. 5. 13:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vékony kis alacsony lány a favorit, ők jönnek be igazán.Úgy 150 centi körüliek. Nemtudom miért de iszonyatosan vonzanak.Persze tetszenek más lányok is csak ez az ideál.
2018. máj. 5. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Micsoda kirekesztő, undorító, diszkriminatív szalagcím! Szégyellje magát a szerkesztőség. A soványak is emberek. És ja, akkor ezek szerint nem vagyok igazi férfi mert a sovány nőkre bukok :'))
2018. máj. 5. 13:23
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ők a vonzóak...
2018. máj. 5. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:
47%

Akik itt kommentben olyan kifejezésekkel élnek, hogy “undorítóak” a vékony nők, azért megnézném, ki is ül valójában a gép mögött, mert eléggé úgy hangzik, hogy valami frusztrált kövér nő :D

Mindegy is, primitív dolog undorítónak nevezni valakit az alakja miatt, lehet betegség miatt nem tud hízni, nem azért, mert jól érzi magát csontosan. Komolyan szörnyű ez az emberi rosszindulat, ami sokakban van. De amúgy szerintem a férfiak többségének a vékony nők jönnek be, csak nem a túl vékonyak.

2018. máj. 5. 13:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Csajok nektek se vonzó egy vékony pasi, mert nem izmos, gizda, vékony kezek stb, nah akkor érthető, hogy nagyon vékony lány sem izgató, mivel általában nincs melle, nincs segge, nincs combja, csak vékony pálcikái --- ez a test kultusza, ez ma a divat lásd Kardashian segge--- viszont vannak, igaz kevesen, akik sokkal fontosabbnak tartják, hogy milyen a személyisége egy lánynak, milyen ember valójában és az alapján szeretnek bele, én is ide sorolnám magam és nem irigyelem a kigyúrt kopaszfejűektől a szilikonmellű, pufasztott szájú agyonszolizott csőrikéket, tegyék egymást boldoggá a sekélyes testközpontú egójukkal. F/27
2018. máj. 5. 14:11
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező! Ez egy óriási hazugság, amivel a teltebb nőket próbálják vigasztalni. Ha vékony vagy, akkor szépnek sem kell lenned, okosnak sem, kelleni fogsz a pasiknak. Minden más csak elszent duma.
2018. máj. 5. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:

*Álszent.

Tapasztalatból mondom, mert soha nem voltam vékony, és hiába adok a külsőmre (+eszemre), mindenki csúnyának tart.

Ez a valóság.

2018. máj. 5. 14:33
 19/26 Ramone ***** válasza:
49%

ma 14:33

De az se mindegy hogy valójában milyen vagy ..

Teszem azt lehet hogy nem vagy vékony hanem úgymond normális alakod van csak kövérnek gondolod magad és ezen parázol ilyen nő meg nem kell senkinek valóban

De az is lehet hogy már a Telt karcsú vagy molett kategória vagy valóban csak nem vagy elég igényes vagy nem megfelelően öltözől hozzá (pl 55 kiló feletti nők esetében büntetnèm a cicanadrágot) és ezért nem tartanak vonzónak...

Anyám sem az a nádszál típus aztán túl van két házasságonis tehát igenis van igény a nolettebb nőkre is csak ugye van az a mondás hogy "suba a subához guba a gubához" ...

2018. máj. 5. 15:11
 20/26 anonim ***** válasza:
Ramone! Én a molett kategória vagyok, és olyan ruhákat hordok, amik nőiesek, de 'rejtenek'. Sminkelni elég jól tudok, hajam a seggemig ér, igyekszem minél műveltebb lenni, tehát semmi kifogás nincs az ellen, hogy a súlyom a probléma. Ezt csak azért írom le, mert ez a kérdés hazugságra épül, és senkivel nem kell elhitetni, hogy úgy jó, ahogy van, mert magasról fájdalmasabb pofára esni.
2018. máj. 5. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!