Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki lenne képes jobban felizgatni benneteket? Egy 170 centis, vékony alkatú, de 18 centis vastag farkú fiú vagy egy 185 magas, sportos, de 14 centis VÉKONY FARKÚ pasi?
Ha egy fiú 15 centi(!) magasságot elcserélne pár centi farokért... az meg is érdemli, hogy megtegye vele a sors. Égiek, hajrá!
Férfiak: sötétek, mint a világháború.
Nők: azt kell mondjam, aljasak, mert direkt meghagyják őket a hiteikben, hadd szenvedjenek csak, hadd küszködjenek. Aztán meg tesznek rájuk darabra minden irányban, csak legyen, aki előteremtse a három szobát a tündérkirálylánynak.
(Ja, még valami: egyszer belefutottam egy HIVATALOS szakszerű nemzetközi mérésbe, mely szerint a férfiak farokhossza leginkább 11, 12, 13 centi ezen a bolygón. 14 cm feletti 10%-nak, 15 feletti 1%-nak, 16 feletti 0,1%-uknak van. A soron következő 0,01% pedig mind GYK felhasználó.)
Ne gondold, hogy a 185/14-gyel valami elképesztő aránytalant sikerült írnod.
Nekem alapbol van egy idealom es a nagyon vekony sracokhoz vonzodok es miutan alacsony vagyok nyilvan nem egy letrara vagyok(lehet mas alacsony csaj igen..).
Szoval en csak ugy ranezesre fix h az elsot valasztanam akarmekkora is van a gatyajaba a meret annyira mellekes dolog szerintem..(nem csak egy szerszamtol lehet elelvezni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!