Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki lenne képes jobban felizgatni benneteket? Egy 170 centis, vékony alkatú, de 18 centis vastag farkú fiú vagy egy 185 magas, sportos, de 14 centis VÉKONY FARKÚ pasi?
Szóval akkor leegyszerűsítve a kérdést: Ti nők, miért a magas, sportos és nagyfarkú pasikra buktok, miért nem rám, aki alacsony, vékony és spagetti cerkája van.
Részemről a jótanács: kezdj el gyúrni és legyél zömök, izmos testalkatú. Arra már buknak a nők (ha ennyire nem hiszel abban, hogy egy jó dumával és magabiztossággal is lehet csajozni)
#21: "Ti nők, miért a magas, sportos és nagyfarkú pasikra buktok, miért nem rám..."
Úgy látszik te is képzavarban van. Pont, hogy arra vagyok kíváncsi mi van akkor, amikor egy magas, álomtestű pasinak a nadrágja egy meglehetősen szerény férfiasságot rejteget és hogy ehhez a nők miként viszonyulnak.
Kérdező, te fordítva ülsz a lovon, és nem érted, amit a nők válaszolnak. A nők legnagyobb része nem a külső alapján választ, illetve nem olyan jegyek alapján, amire te gondolsz. Persze van kivétel: egy Adonisz külsejű, finom arcú férfi előnyben van, de nem annyira, mint gondolnád. A nők jelentős része riad az ilyentől, mert -némi joggal- azt érzi, hogy minden pillanatban meg kéne küzdenie érte, hiszen másnak is kellene. Gondolj Belmondóra, se nem magas, se nem jóképű, hanem sármos, ami vonzót jelent, és nem magyarázható.
A magabiztosság, a kedvesség, a szórakoztató szöveg, a jószívűség, az okos gondolatok, a törődés mind sokkal fontosabbak, mint a magasság, meg a kigyúrt tricepsz. Mondhatom egyszerűbben: a szerelmes nőt nem érdekli a külső, sem a széles váll, sem a vastag farok. Az érzelmek mindent felülírnak.
Tudom, hogy olyan nők is vannak, akiknek nem hiányoznak az érzelmek, de kell nekik a domináns hím. Őszintén megmondom, hogy ehhez nem értek. Nem is akarok hozzászólni.
Egy férfi alapvetően a személyiségével tud felizgatni.
Külsőre meg a magas sportos pasi jönne be.
177 cm magas vagyok, tetszenek a sportos férfiak, és a 12-13 cm / 3,5 cm péniszméret a számomra ideális.
Nekem már a 4,5 cm vastagság is kizáró ok lenne, hüvelyi orgazmust meg egy 1,5 cm kütyüvel is tudok magamnak okozni, szóval pénisz méretről szólva számomra egyszerűen nem értelmezhető az "annyira vékony, hogy alig érzek valamit".
a másodikat választanám, mert ha a külső nem fog meg elsőre akkor nem jutunk el az ágyig se.
de ebből szerintem nem lehet általánosítani mert én pl tudom magamról hogy bár jól nedvesedek de mindig nagyon szűk vagyok, így egy 3,5 centi átmérőt is érzek, nyilván preferálom a nagyobbat, de ez nem kizáró ok
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!