Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek feküdjek le vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek feküdjek le vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy párkapcsolatom 5hónapja de alig találkozunk, ha találkozunk viszonnt mindíg azt mondja hogy lefeküdhetnénk már meg hogy kíván engem, de én még szűz vagyok szóval kicsit félek ettől a dologtól főleg azért mert alig talizunk.. és az a "legmagyobb félelmem" hogyha lefekszek vele elhagy utánna, szerintrtek mit csináljak? Mondts hogy vár rám csak látom rajta hogy egyre jobban akarja, múlthéten pl a szobámba voltunk épp megolelt utanna megcsókolt úgy higy fogta a fenekem es hirtelen leguzta rolam a nadrágot xd tudom elég fura kérdés de nem tudom mit tegyek :D szóval segítsetek😀
2018. máj. 3. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Hát szerintem nem, mert bekövetkezik amitől félsz. Töltsetek több időt együtt, de te tudod hogy készen állsz-e rá. Ha akarod te is csinálod, ha nem akkor nem ennyi. Hány évesek vagytok amúgy?
2018. máj. 3. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok ő pedig 22 :) szeretem és le is felüdnék vele de félek hogy ephagy utanna..😅
2018. máj. 3. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak a szobadban találkozik veled, nem mutat be a haverjainak pl, nem lóg veled nyilvános helyen meg suliban, addig valószínű hogy csak meg akar fektetni.

Szóval, mennyire vállal fel?

2018. máj. 3. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még most szakíts vele. Ismerem a fajtáját. Le se fog tojni utána... Tuti az 5 hónap alatt is volt már több ügylete, mivel sose találkoztok.
2018. máj. 3. 19:13
 5/9 anonim válasza:
ülj bele az ölébe nyugodtan de előtte be kell olajozni a szerszámot hogy ne keletkezzék surlódás a lyukban
2018. máj. 3. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

5 hónapig senki sem vár egyetlen menetre!

Ha eddig várt akkor lehet h téged is akar nemcsak a puncidat.

Ha ennyire bizonytalan vagy az érzéseidben akkor lehet hogy jobban meg kéne vizsgálnod hogy vajon ő mit érezhet.

Az alig találkozunknak mi az oka? Távolság? Mert akkor jogos, de ha egy városban laktok akkor nem jogos.

2018. máj. 3. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
A kérdésed 15 éves szinten van.
2018. máj. 3. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
13%

.. mert ha lefektet és elhagy akkor mi lesz? .. elárulom: semmi. Nem leszel szűz és végre kereshetsz egy olyan pasit akit eddig nem kerestél: aki oda is van érted. Mert ez a mostani csak azért van, mert TE vagy oda érte. Valószínű menő srác, s minden barátnődnek bejön, de te stoppoltad.

Szóval: meg lehetne amit akarsz, akkor mire vársz?... ja tényleg.. mi van ha elhagy. Na ez nagy dilemma, de ez benne van minden kapcsolatban.

2018. máj. 3. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne feküdj le vele, mert nyilván nem véletlen, ha ilyen erős a gyanúd, hogy utána elhagy. és mivel már a kérdésedből is látszik, hogy te egy nagyon lelkis lány vagy, ne akard magadnak ezt a nagy csalódást... 22 évesen hidd el, hogy a legtöbb srác még nincs azon a szinten, hogy komoly kapcsolatot akarjon, persze tisztelet a kivételnek. de mindezt tapasztalatból mondom. :/ :) 19/L
2018. máj. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!