Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú el várja hogy az első randin le feküdjek vele?
Dehogy.
Csak hülyített téged, nyilván nem is akart kapcsolatot.
Aki igazán akar téged, ő nem akar azonnal megfektetni.
Az egy dolog, hogy ha bejössz valakinek, akkor bizonyára szívesen lefeküdne veled akár már az első randin. Viszont egy normális férfi megadja a tiszteletet a nőnek azzal, hogy nem nyomul rá rögtön. Fogsz találni ilyet, nyugi.
(Nálad jóval idősebb nőként írom, kevesebb olyan férfival volt dolgom, aki már az első randin szexre hajtott, mint ahány nem hajtott)
Ez egy jo taktika a fiú részéről, de a valóságban azert nem igy van, nekem férfiként is fura lenne az elso randin lefeküdni, de mondjuk második-harmadikon, Már rendben lenne a dolog.
31f
Dehogy várja. Én is megkaptam már, hogy h.lye r.banc vagyok, és sose lesz pasim, mert egynek nemet mondtam (csodás logika, nem? :D)
Nekem pl. azt mondta a barátom, hogy ha az első randin beadtam volna a derekam, valószínűleg nem is keresett volna többet. Egy komolytalan jelentkező miatt ne ítélj el mindenkit, vagy bizonytalanodj el. :)
Ez csak lyukra hajtott. Elég sokan bepróbálkoznak első alkalommal, de a normálisabbja ha nem adod magad, akkor nem elmegy puffogva, hanem elkezd értékelni, elkezded jobban érdekelni, és nem csak a külsőd.
Persze nem azt mondom hogy várj fél évet, de legalább 3 randit szerintem érdemes
N
Dehogyis.
Első párom majdnem egy évet várt a szexre, a második meg kb. 3 hónapot.
Ha szeret, akkor tiszteletben fogja tartani az érzéseidet és meg fogja várni, míg te is úgy érzed, hogy mehet.
Egyéjszakásom is volt egyébként, de ott nem is szerettem a srácot, meg ő se engem. Szóval nem is volt szó kapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!