Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves fiúk, gáz a salátapunci?
Figyelt kérdés
Most fogok először lefeküdni valakivel, és félek hogy nem fog neki tetszeni, mert saláta nagyon és megundorodik. Nem merem a közelébe engedni pedig már mondta hogy akarja.2018. máj. 2. 16:24
1/26 anonim válasza:
Nézze, kisasszony, ha minden tökéletes lenne és minden úgy alakulna, ahogy szeretné, nem lenne kicsit unalmas az élete? Nem az a kérdés, hogy az ideálissal milyen könnyen lehetne boldogulni, hanem az, hogy azzal, ami most van, abból mit tud kihozni.
2/26 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Olyan, amilyen.
Nincsen ebben semmi szégyellni való.
4/26 anonim válasza:
Nem az, számomra kifejezetten vonzó!
5/26 anonim válasza:
A nejemnek is salátpauncija van, kb két naponta keményen meg szoktam kefélni, úgyhogy érzésem szerint egyáltalán nem gáz :)
6/26 anonim válasza:
Attól függ mennyire saláta. Mondogatják itt, hogy minden punci szép, ha ápolt. Hát van olyan aminek nem örültem. Persze, ha szeretem a gazdáját elfogadom, de tetszeni nem fog.
7/26 anonim válasza:
Nem gáz. Ha a barátod ez miatt szakít veled, akkor valójában nem szeret.
8/26 anonim válasza:
A saláta a jó! Örülj neki, hogy az van.
9/26 anonim válasza:
Sok helyen láttam már ezt a szót...az átlagnál nagyobb nagyajkakat jelent vajon? Mert úgy is láttam már ezt a kifejezést, hogy azért ilyen saláta, mer sokan átmentek rajta...
Nekem nagyok az ajkaim és a párom oda-vissza van tőle.
10/26 anonim válasza:
Semmi jelentősége,a gazdája a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!