Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiatal (18-20) eves lanyok koreben mennyire jellemzo, hogy bejon nekik egy 30 ev koruli pasi?
Figyelt kérdés
30f2018. ápr. 9. 15:28
1/14 anonim válasza:
Szerintem kevéssé. De ez ne szegje kedved, keresgélj tovább!
2/14 A kérdező kommentje:
:(
2018. ápr. 9. 15:35
3/14 anonim válasza:
Én nyugodtan kimerem jelenteni, hogy nagyon nagy %-nak bejön én 40 vagyok, de még, mindig betalálnak a fiatal csajok. Hozzátartozik, hogy fiatalos kinézetem van, igényes vagyok sportos, tehát látnak bennem valamit, amit mondjuk a korosztályukban nem látnak meg. Szóval, te 30 vagy, ha rád is igazak, amit írtam , akkor nem lehet probléma egy ilyen fiatal csaj beszerzése részedről sem. (Mondjuk hozzáteszem, hogy engem betalálnak nem én vadászok ilyen fiatal csajokra).
4/14 anonim válasza:
Ha nagy a szerszamod meg jokepu vagy, akkor nyert ugy! :D
5/14 anonim válasza:
Ha tartasz valahol az életben, akkor igen. Pl. ha egy igazán jó autóból szállsz ki, akkor kb. minden csaj megadja az elérhetőségét.
6/14 anonim válasza:
Nekem 45. évesen volt sok fiatal barátnőm. 18.-28. -ig
8/14 Noren1989 válasza:
30hoz közeledek, csak 18-22 éves nőim voltak.
9/14 anonim válasza:
1. 7. Sok mondta hogy nem jön be amíg meg nem ismert, és ki nem próbált! Mostani barátnőmmel 3. évig voltam együtt. 19. éves volt. 6.voltam
10/14 A kérdező kommentje:
...es ti hol ismerkedtek fiatalabb lanyokkal?
2018. ápr. 9. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!