Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit vártok el egy 25-éves sráctól, milyen egzisztenciával rendelkezzen?
Külső-belső tulajdonságok, karrier, életcélok.
Kort is írjatok.
Emberfüggő.
Ahány lány, annyi lifestyle, de alapban minimum annyi, hogy legyen az illetőnek egy stabil háttere. Legyen munkahelye/tanuljon és legyenek tervei az életre. Legyen hűséges, de tisztelje a lány magánéletét.
És ne csak a kinézetéért szeresse, hanem azért is ami belűl van.
A többi, már tényleg lányfüggő...
Szerintem remek téma pl egy randira. Játékosan interjúztatni a lányt. Ha felteszed neki azt kérdést körülírva, hogy milyen életet képzel el magának...rengeteg új témára bukkanhatsz...Ebből kitudod venni a pasi ideálját vagy játékosan rákérdezhetsz. Szerintem egyáltalán nemgáz az őszinteség.
A második rész csak egy tipp számodra;) sok sikert!
Külsőre aki megtetszik. Viszont általában kizáró ok, ha egészségtelenül sovány vagy túlsúlyos, a kopasz srácok sem jönnek be annyira, de ez egyénenként eltérő. Legfontosabb belső tulajdonság a jó empátiakészség, mivel én is elég empatikus vagyok. Nem vagyok egy túlzottan romantikus alkat, de van amikor kifejezetten romantikára vágyom-séta a parkban, közös kirándulás(közös zenehallgatás). Nálam fontos, hogy hasonló legyen a zenei ízlése az enyémhez, szóval ne a jellegtelen gépzenét szeresse, hanem inkább líraibb számokat. Legyen művelt, lehessen vele kellemesen beszélgetni. Nekem az is plusz, ha bolondos is tud lenni, ha nem túl komoly mindig. Egy 25 éves srác elméletileg dolgozik már, vagy munkát keres. Az a lényeg, hogy ne legyen egy céltalan csődtömeg. Életcélja mellett tartson ki, mutassa a helyes irányt bizonytalanság esetén. Még annyi lenne, hogy lehetőleg ne lakjon a szüleivel, legyen egy magánszférája, ne függjön senkitől.
Te, kérdező! Te mit vársz el egy nőtől?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!