Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számotokra fontos, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra fontos, hogy a párotok "szexuálisan erkölcsös" múlttal rendelkezzen? Miért igen és miért nem?

Figyelt kérdés
Még a 21. század hajnalán is sokan vallják azt a nézetet, miszerint a szex egy olyasvalami, amit óvatossággal kell kezelni, rejtegetni kell, olykor szégyenkezni miatta. Egyesek odáig elmennek, hogy egy pejoratív, bűnös tevékenységként aposztrofálják. Napjainkban is virágzik az a nézet, amely - némileg kisarkítva - azt mondja, a férfi dugjon bátran össze-vissza, a nő éljen burokban és nagggyon válogassa meg, hogy kivel áll "szóba". Ennek megvitatásakor elő lehet állni a lakat és kulcs metaforájával, az természeti lényünkből fakadó nemi szerepekkel, és így tovább. Ti mit gondoltok, megítélhető pusztán számok alapján egy ember? Pusztán az alapján tekinthető egy nő hitvány embernek, hogy lefeküdt 50 férfival? (És most nem a prostitúcióról és annak különböző formáiról beszélek, hanem pusztán az élvezeti indíttatású kalandokról, kapcsolatokról.) Na, és a férfiaknál, hogy van ez? A szexuális éhségünk, szokásaink reprezentálják a személyiségünket is? Kell foglalkozni ezzel párválasztáskor? "...és ha később kiderül róla...?" Van véleményem a dologról, de kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
2017. jún. 22. 23:15
1 2 3
 1/22 RRR ***** válasza:
38%

nem,ő akarta...

nem,ha nem egy regiment ment át rajta előttem...

f

2017. jún. 22. 23:19
 2/22 anonim ***** válasza:
30%

Arany középút. Sok dolog belefér de van pár ami nem íme pár ezekből amik nem férnek bele:

- kutya, ló stb. szexpartner

- gangbang múlt

- fimszerep a témában

- néger exbarát

- prostitúció

- pedofília

- swingerklub

- olyan extrém gusztustalanságok, mint pl hogy kancsóból ivott spermát meg ilyenek.

2017. jún. 22. 23:27
 3/22 anonim ***** válasza:
29%

"Napjainkban is virágzik az a nézet, amely - némileg kisarkítva - azt mondja, a férfi dugjon bátran össze-vissza, a nő éljen burokban és nagggyon válogassa meg, hogy kivel áll "szóba". "

Ennek nagyon egyszerű oka van, és nem a hímsovinizmus az. A férfiaknak nagy általánosságban ez az elvárása a nők felé, a nőknek viszont nincs ilyen fordítva, sőt, inkább preferálják a tapasztaltabb partnereket.

2017. jún. 22. 23:31
 4/22 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ez hülyeség, mindkét nemre vonatkoznia kell a dolognak. Csak akkor lehet érvényes.

2017. jún. 22. 23:36
 5/22 anonim ***** válasza:
4: Miért? Egyszerűen a férfi mást vár a nőtől, mint a nő a férfitól. Ez miért lenne már "érvénytelen"?
2017. jún. 22. 23:42
 6/22 anonim ***** válasza:
59%
Én férfiként pl. nem egy tapasztalatlan szűzlányra vágyok, szóval cáfolva az elmélet.
2017. jún. 22. 23:44
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

Úgy tudom, a nagy demokrácia meg modern világ nonstop arról harsog, hogy egyenlőség van, az a jó. Akkor viszont az elvárásoknak, szabályoknak is azonosaknak kell lenniük, különben nem lehet tisztességes a dolog.

És nem értem mi nehéz abban, hogy az ember ha kapcsolatban van akkor hűséges, ha pedig szingli nem kufircol a fél várossal. És nem, nem "menő" ha férfi csinálja. Ugyanolyan rossz, mindkét nemnél. Egyedül a prolik gondolják úgy, hogy "akkor menő", de a prolik ítélete baromi igazságtalan, itt épp a férfiak javára, más kérdésben meg a nők javára.

Egységes követelményeket, egységes ítéletekkel.

2017. jún. 22. 23:45
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

Igen, fontos, hogy ne legyen előttem sok partnere.

Ha meg 30+os akkor szerepeljen a múltjában 1-2 hosszabb kapcsolat is legalább.

2017. jún. 23. 00:11
 9/22 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, hogy igazságtalan, de ez van. Jól írta a #3-as.

3-4 komoly kapcsolat elmegy, de szándékos (tudatos) egyéjszakásból egy sem. Ha meg letagad egyet is, és kiderül, márpedig kiderül, akkor onnantól szóba sem állok vele.

2017. jún. 23. 00:49
 10/22 A kérdező kommentje:

Röviden reflektálok a hozzászólásaitokra.

Az igaz, hogy "a férfiaknak nagy általánosságban ez az elvárása a nők felé, a nőknek viszont nincs ilyen fordítva, sőt, inkább preferálják a tapasztaltabb partnereket", na, de ez a fajta hozzáállás honnan táplálkozik? A biológiából? Amely azt mondatja, hogy az ember is egy természeti lény, így hímivarú egyedeit mennyiségi, nőivarú egyedeit minőségi szempontok mozgatják, ahogy az az állatvilágban általános? Nyilván nem, hiszen az ember nem pusztán biológiai lény, a szocializáció során társadalmi lénnyé is alakul, tehát nem csupán ösztönök szerint cselekszik. Én azt gondolom, hogy a fentebb leírt szemlélet abból adódik, hogy a női erkölcsöt rengeteg éven át férfiak írták. Emiatt van tulajdonlás szaga. Ez volt évszázadokon egy keresztény-konzervatív szemétbe csomagolva, amit a társadalmi fejlődés és az annak keretet szolgáltató idő múlása szerencsére felemészt.

És ezzel a lendülettel eljutok a következő véleményig is, amely szerint "mindkét nemre vonatkoznia kell a dolgoknak." Egyetértek. Nem ragozom.

Hogy miért ugyanolyan rossz mindkét nemnél az számomra nem világos. Mi a rossz benne? Fantasztikus dolog, egyszer majd próbáld ki! Azt pedig, hogy ezek az egyre gyakrabban emlegetett, szerencsétlen prolik miként keveredtek már ide is és hogy a leírtak mióta fontos ismérveik, nem értem. :D

2017. jún. 23. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!