Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számotokra fontos, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra fontos, hogy a párotok "szexuálisan erkölcsös" múlttal rendelkezzen? Miért igen és miért nem?

Figyelt kérdés
Még a 21. század hajnalán is sokan vallják azt a nézetet, miszerint a szex egy olyasvalami, amit óvatossággal kell kezelni, rejtegetni kell, olykor szégyenkezni miatta. Egyesek odáig elmennek, hogy egy pejoratív, bűnös tevékenységként aposztrofálják. Napjainkban is virágzik az a nézet, amely - némileg kisarkítva - azt mondja, a férfi dugjon bátran össze-vissza, a nő éljen burokban és nagggyon válogassa meg, hogy kivel áll "szóba". Ennek megvitatásakor elő lehet állni a lakat és kulcs metaforájával, az természeti lényünkből fakadó nemi szerepekkel, és így tovább. Ti mit gondoltok, megítélhető pusztán számok alapján egy ember? Pusztán az alapján tekinthető egy nő hitvány embernek, hogy lefeküdt 50 férfival? (És most nem a prostitúcióról és annak különböző formáiról beszélek, hanem pusztán az élvezeti indíttatású kalandokról, kapcsolatokról.) Na, és a férfiaknál, hogy van ez? A szexuális éhségünk, szokásaink reprezentálják a személyiségünket is? Kell foglalkozni ezzel párválasztáskor? "...és ha később kiderül róla...?" Van véleményem a dologról, de kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
2017. jún. 22. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes, mert a nőket is taszítja ha a férfi előtte már nagyon sok nőt megizélt.
2017. jún. 23. 01:40
 12/22 anonim ***** válasza:

Mordegard nevű felhasználónak: ezt a prolizós dumát csak a felkapaszkodott neoprimitív suttyók használják...

11-es: tapasztalataim szerint ha egy pasinak rengeteg nője volt, az inkább inspirálja a többi nőt, mint taszítja.

2017. jún. 23. 05:08
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Akkor mi legyen helyette? Birka, droid, plebsz?

2017. jún. 23. 11:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Egyik se legyen, ugyanis az általad említett értékítélet ("menő") nem a társadalmi/gazdasági státusz alapján határozódik meg.
2017. jún. 23. 12:53
 15/22 anonim ***** válasza:
23%

Akkor milyen szó illik arra a tipikus tömegemberre, aki dogmák alapján ítél és nem saját belső értékrendje alapján? Tipikus példamondatok: "Jaj mit fognak szólni (valamihez)" "De hát ezt úgy kell, mert mindig is így volt" "Ezt csak így szokás és kész" és sokszor a véleményét, tetteit a szomszédhoz meg a társasághoz méri. "De hát a Jencinek is van kocsija, nekem is kő akkó" "A Híradóba' is aszonták, hogy *ez meg az a dolog* rossz, ezért az rossz és kész".

2017. jún. 23. 13:23
 16/22 A kérdező kommentje:
A dogmák és szokások alapján való gondolkozás pont azt a felfogást jellemzi, amely mellett a korábbi kommentedben kiálltál. Az táplálkozik külső értékrendből. Magától senki nem méltatná a szexuális kapcsolatokat, hiszen mindenki számára a tapasztalat- és gyönyörszerzés kiváló eszközei. A kérdés tehát továbbra is az, hogy mi szól ellenük?
2017. jún. 23. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Talán az, hogy az ember esetleg nem ösztönlény? Mert ha a nő is ösztönlény, ahogy azt ők a férfiakra mondják, akkor nekik is szabad. Mindenki hozzon egy döntést, és viselje a következményeit. Ha egy nőnek az kell, hogy hetente más vigye az ágyba, akkor tegye meg. Senkinek semmi köze hozzá. DE!!! Vállalja fel magát a múltjával együtt, és legyen büszke rá, akárcsak egy olimpiai bajnok. Utána ki ne ejtse a száján, hogy nincsenek rendes férfiak. Mert vannak, csak ők a rendes nőket szeretik, és megvetik a ribizliket. A ribizlik meg érjék be a hozzájuk hasonló férfiakkal.

Innentől meg érdektelen a kérdés, mert mindenkinek megvan a párja.

Csak akkor van baj, ha valaki jobbat akar, mint ő maga. De erről nem a világ, és a "rossz", "elavult" felfogás tehet.

A múltadból van a jelened, és a jelenedből lesz a jövőd. Tehát a múltad meghatározza, hogy ki vagy.

Kérdező! Talán nem állt szóba veled valamelyik pasi, mert sok lett volna a lyuk sógora? Vagy te is letagadtál párat, és kiderült, majd dobtak miatta?

A szexpartnerek száma is kereslet kínálat függvénye.

Egy nő, ha szexet akar, a kisujját sem kell megmozdítania érte. Elég hagynia magát. De ha ellen tud állni a rengeteg kísértésnek, az már valami. Ebből következik, hogy egy nőnek semmibe sem kerül a sok szexpartner, sőt még "fizetnek" (ne kp-ra gondolj), udvarolnak is neki, míg a kevés rengeteg erőfeszítést, lemondást, tartást kíván meg tőle. Ebből következik, hogy egy nő "értéke" fordítottan arányos az exei számával. Hiszen ellenállni a kísértésnek nehezebb, mint engedni, és élvezni.

Egy férfi, ha szexet akar, akkor is csak nehezen kap. Kő keményen meg kell dolgoznia érte. Kezdeményeznie, udvarolnia kell érte, törődnie kell a testével, külsejével, gazdagnak kell lennie, és meg kell birkóznia a számtalan elutasítással. Ráadásul a kicsi szerszáma, még tovább rontja a lehetőségeit. Ez mind pénz, és idő, ami egy férfinál ráadásul korlátos is. Egy olyan férfi, aki egy nőt sem tud meghódítani, nem kellett egy nőnek sem, és a többinek sem fog kelleni. De egy olyan férfi, aki sok nőt vitt az ágyba, az sok nőnek kellett, és még többnek fog kelleni. Ebből következik, hogy egy férfi "értéke" egyenesen arányos az exei számával.

Ez ennyire egyszerű. Lehet vitázni, ellenkezni, hisztizni, sértegetni a másikat. De ez van.

Amúgy a egy-egy hozzászólást elnézve, talán ebben a kategóriában sem járhatnának néhányan, nemhogy érdemben tudjanak hozzá szólni. A sok szexpartner, vagy a határozott, sokszor gyermeteg elképzelés még nem tesz felnőtté, tapasztalttá senkit. Márpedig ahhoz, hogy érdemben legyen erről valakinek saját véleménye, sok év tapasztalat, ismeret kell. Értem én, hogy 15 évesen tietek a világ, és mindent tudtok. Akkoriban én is ezt hittem.

Ha kiírsz egy kérdést, hogy "mi a véleményünk" és eléggé felnőtt vagy, akkor elfogadod, és megköszönöd mások véleményét. Előfordulhat, hogy nem tetszik, de ha tudod, hogy milyen választ szeretnél kapni, akkor írd meg azt is, és hidd el nekem, rengetegen be fogjuk másolni válaszként. Addig viszont ne próbálj mást meggyőzni, és főleg ne sértegess senkit, mert mást gondol, mint te!

2017. jún. 24. 01:28
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es: nem szeretnék úgy megöregedni, mint ahogy te!

Engem a jelen és a jövő érdekel, a múlt (bárkié) hidegen hagy.

2017. jún. 24. 05:44
 19/22 anonim ***** válasza:

#18 Én meg örülök, hogy nem úgy öregedtem meg, ahogy te fogsz.

Minket még nem a média nevelt. Amit írtál, nem több, mint a most divatos sablonszöveg.

Tudod, ha összejössz valakivel, és azt mondod, hogy nem érdekel a múltja, az azért van, mert a sajátodat szégyenled, és sejted hogy az övé is szégyellnivaló, és inkább elmenekülsz a tények elől. Persze kiderül, és válni fogsz.

A másik eset, amikor tényleg nem érdekel a múltja. De hiába mondod magadnak az ellenkezőjét, a jelene, és a jövője iránt is közönyös leszel. Ez pedig váláshoz vezet, ha előtte mégiscsak találsz valakit. A jóhír viszont az, hogy sok az önző ember, ha kifogsz egyet, akkor akár az életeteket is leélhetitek egy házban. Unalmatokban még gyerekeitek is lehetnek. De szülőknek, nem lesztek jók.

Csak annyit mondanék, hogy alakítsd ki a személyiséged, és ne hagyd hogy ennyire megmondják, hogy ki legyél, és mit gondolj. Az életben sokat kell "nyalni", de legyen saját akaratod, személyiséged.

2017. jún. 24. 12:24
 20/22 A kérdező kommentje:

17

A tisztán látás kedvéért: 27 éves férfi vagyok jó néhány kalanddal és kapcsolattal a hátam mögött. Azt hiszem volt már részem elég sok mindenben és megannyi tapasztalatot összegyűjtöttem, ám ezzel együtt folyton tanulok újat. Sok mindent írtál, de azt gondolom, nem sikerült megérteni a kérdésemet, kiemelem hát a lényegét: "A szexuális éhségünk, szokásaink reprezentálják a személyiségünket is?" Ha igen, miképpen működik ez, milyen jellemzőkre, személyiségre lehet következtetni a kevés és a sok partner esetén?

Egy-két dologra reagálok.

"ha a nő is ösztönlény, ahogy azt ők a férfiakra mondják, akkor nekik is szabad."

Szerintem ez nem igaz. A női ösztön a felkínálkozó férfi sokaság szelektálásában mutatkozik meg, ellentétes a férfi ösztönnel. Amint már írtam is, a nemek szerinti ösztönök mennyiségi (f)/minőségi (n) kritériumok alapján rendeződnek. Gondolj az állatvilágra. De az ember nem (csupán) ösztönlény.

" Utána ki ne ejtse a száján, hogy nincsenek rendes férfiak. Mert vannak, csak ők a rendes nőket szeretik, és megvetik a ribizliket."

A férfi és női rbancok miért rendetlenek? Mi a rossz bennük? Mi az a tűzzel-vassal irtani való tulajdonságuk, amely közös halmazt képezve a rendes emberek alá helyezi őket?

"De ha ellen tud állni a rengeteg kísértésnek, az már valami."

Ebben mi az értékelendő? Az a nő aki ellenáll a kísértésnek miért jobb egy olyan nőnél, aki kevésbé akar ellenállni? Milyen további tulajdonságokat magyaráz az "ellenállóképesség" mértéke? Félreértés ne essék, én nem szélsőségekről beszélek!

"Hiszen ellenállni a kísértésnek nehezebb, mint engedni, és élvezni."

Ez kétségtelen. A kérdés: mi a rossz az élvezetben? Az élvezetet nyújtó tevékenységben, vagy annak körülményeiben, mi a rossz bennük? Eldeformálják a személyiségünket? A jót rosszá alakítják, vagy mi? Aki kiélvezi az élet ezen területét, az megbízhatatlan emberré válik? Vagy fordítva, a megbízhatatlan ember arról ismerszik meg, hogy halmozza a szexuális kalandokat? Netán a magas libidó és annak csekély mértékű korlátozása csalással, hazudozással párosul? Az ilyen emberek hajlamosabbak a bűnözésre, a lopásra, a pedofíliára? Erőszakosak?

"Egy férfi, ha szexet akar, akkor is csak nehezen kap. Kő keményen meg kell dolgoznia érte. Kezdeményeznie, udvarolnia kell érte, törődnie kell a testével, külsejével, gazdagnak kell lennie, és meg kell birkóznia a számtalan elutasítással. ... Lehet vitázni, ellenkezni, hisztizni, sértegetni a másikat. De ez van."

Ez mind igaz, de itt továbbra is azt szajkózod, hogy az ember természeti-, ha úgy tetszik ösztönlény és pont. Ezen azt hiszem, már túljutottunk.

Még egyszer röviden: én hajlandó vagyok elfogadni azt, hogy az a nő vagy férfi, aki élvezi az életét, és belemegy egy éjszakás kalandokba, értéktelenebb, rosszabb ember annál, mint aki ezt nem teszi, és egy burokban él. De kérem, valaki magyarázza el nekem, hogy milyen okok rejlenek a számok mögött, ugyanis a "matematikát", a sok - rossz, kevés - jó analógiát nem értem! Én számtalan szexuálisan erkölcsös lányt ismerek, akiket mindennel együtt hulladéknak tartok. És voltam együtt sok olyan "egy éjszakás krvával", akik rettentően intelligens, érdeklődő, nyitott, tettre kész, tehetséges emberek. Természetesen mindezek ellenkezőjéről is be tudok számolni.

S végül, miért ne próbálhatnék meg mást meggyőzni? Jó kis viták alakul(hat)nak itt ki, amelyből mindannyian tanulhatunk.

Nem sértegettem senkit.

19

"Tudod, ha összejössz valakivel, és azt mondod, hogy nem érdekel a múltja, az azért van, mert a sajátodat szégyenled, és sejted hogy az övé is szégyellnivaló, és inkább elmenekülsz a tények elől. Persze kiderül, és válni fogsz. "

Ez azért elég meredek. :D

2017. jún. 25. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!