Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért csak dugni akarnak?
Ma délután elhívott egy srác beülni valahová. Elmentem, pizzát ettünk és mivel nem randi volt külön fizetünk. Ezután a srác haza hozott kocsival és mondta hogy szívesen feljönne és folytathatnánk az estét.
De elküldtem mert nem vagyok olyan lány.
Miért hiszik azt a férfiak hogy attól mert együtt ettünk valahol, akkor már szexelni is fogunk?
Ment a dörrentős fotó. Háhá.
egyébként nem csak azt akarnak. Te választasz rossz pasikákat.
Mert erre programozta őket az evolúció. :D De komolyan.
A te srácod meg béna volt. Ha jól csinálta volna, te magad rángatod fel a lakásba, hogy dugjon már meg végre. ;)
Kedvee kérdező!Utálom az általánosítást,mélyen nézz magadba és gondolkozz el egész komolyan a hibáidon mert a világ a belső képeid tükörképe,így a pasik is:-( Ugye milyen kellemetlen felismerés? Ha értelmes vagy,időzöl egy kicsit ezen a gondolaton.
Mellékesen a nők többsége meg csak a pénzre hajt mert belül olyan érzelemmentesek hogy csak a külső tárgyi dolgokat tudják meglátni,szánalmas!De figyelted?Én nem általánosítottam mert azt írtam hogy a többség.
Egy önbizalomhiányos,álszent aranyásó vagy!
Ha a pasikat általánosítod akkor tudd hogy magad alázod porig és ezek szerint ilyen olcsó ember vagy!
ennyiből az jött le neked, hogy CSAK DUGNI akart?
lehet úgy gondolta, hogy jól alakult eddig minden, alakulhatna még továbbra is jól
majd meglátod a folytatásban, hogy csak ennyit akart, esetleg komolyabb szándékai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!