Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért csak dugni akarnak?
Ma délután elhívott egy srác beülni valahová. Elmentem, pizzát ettünk és mivel nem randi volt külön fizetünk. Ezután a srác haza hozott kocsival és mondta hogy szívesen feljönne és folytathatnánk az estét.
De elküldtem mert nem vagyok olyan lány.
Miért hiszik azt a férfiak hogy attól mert együtt ettünk valahol, akkor már szexelni is fogunk?
#4 De tetszett, de nem tudom miért gondolta azt, hogy egy pizzázás és egy kellemes beszélgetés után már mindjárt széttárom a lábam. A hideg ráz attól hogy ha arra gondolok hogy ő kaja közben azon elmélkedett hogyan dugjon meg.
Kérdem én, az ilyen férfiak miért nem mennek "olyan" lányokhoz?!
A férfiak érdekes teremtések.Valójában az ösztön eléggé vezérli őket,ez talán nem is baj.Én azt mondom,te is belátod majd,hogyha kielégíted a barátod vágyait,akkor egész értelmesen ellehet majd vele beszélgetni,tervezgetni.Addig amíg nem,addig eléggé azon jár az agya,hogy hogyan kaphatna meg téged.
Ez van.
Kedves Férfiak!
Nem kérek péniszről képeket! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!