Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem akarnak szexet?
#1 Ne legyél már ekkora előítéletes f@.sz!
Mert szerinted aki testesebb, már nem is élvezheti/szeretheti a szexet?
Undorító vagy!
2
Aki testes az a saját testét se tudja szeretni, nem hogy mozogni! Ki nem állhattam magam amikor zsírfolt voltam. Soha többet!!!
Attól, hogy te komplexusos voltál és maradtál is, ne vetítsd ki másokra és főleg nem jogosít fel arra, hogy egy görény legyél.
Bár én még fiatal vagyok (30 alatt) és a libidóm is rendben van, + a párkapcsolatom is. Kívánjuk egymást a barátnőmmel, nálunk nem csak egyoldalú a kezdeményezés. Ha valahol már visszautasítás van, akkor ott már komoly probléma van.. arról beszélni kellene.
Ezek mind gyenge kifogások csak.. pont olyanok mint a nő részéről a "jajj szívem most fáj a fejem" ha ez sokáig megy akkor az a kapcsolat idővel teljesen meg fog halni.
Beszélni kell a problémákról, és együtt kell túllendíteni a kapcsolatot azokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!