Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy megfertőződtem HIV-vel?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezredik ilyen kérdés, főleg az érdekel, hogy szerintetek csináltassak-e vizsgálatot, mert van esélye?
Tehát, volt egy egy éjszakás kalandom (életemben az első és valszeg az utolsó is ) egy pasival aki már elég sok nővel együtt volt, kotont használtunk, viszont volt mindkettőnk részéről orális szex, hozzáért a farkához (amin akkor még nem volt előváladék) és aztán megujjazott. Tegyük fel, hogy hordozza a HIV-et (tekintve hogy elég sok partnere volt), ebben az esetben van rá esély, hogy megfertőződtem?
Amilyen lelkiállapotban vagyok jelenleg, örülnék neki ha nem savaznátok és ítélkeznétek, normális válaszokat szeretnék.
Amúgy a chlamydiától, herpesztől és hpv-től minden partnernél félned kéne, mert majdnem mindenki hordozza valamelyiket és annak valamely törzsét. Hiába hiszi magáról, hogy ő mennyire tisztességes, mert nem váltogatja 2 naponta a partnereit, illetve hiszi magát egészségesnek. Csak lehet, hogy ő éppen tünetmentesen megy át a betegségen, de téged meg megfertőzhet úgy, hogy rajtad kijön. Bizonyos esetekben akár több mint egy évig is lappanghatnak ilyenek. Szóval ne hallgass az itteni sok okos emberre. Mert sajnos ilyen téren hatalmas a tudatlanság az országban. Ezért is ilyen nagyok a számok sajnos
2018. ápr. 27. 16:55
22/25 anonim válasza:
Gondolom akik savazzák a kérdezőt, hogy mekkora riherongy, azoknak sosem volt egyéjszakás kapcsolata, és természetesen olyannal sem feküdtek le, akiknek sok kapcsolata volt. Biztosan így van.
Kérdező, az esély kicsi, de menj el szűrésre :)
2018. ápr. 27. 17:01
23/25 anonim válasza:
Kevés az esélye.... De miért baj ha egy nőnek van egy éjszakás kalandja?Nekünk nőknek nem jár hogy kihasználjuk a férfit szexuális céljainkra,csak a férfiaknak?Ti döngetiket a melletek hopp még egy csaj megvolt.Kedves oltogató...biztos vagyok benne hogy neked soha nem volt egy éjszakás kapcsolatod,és nem is tudod mi a jó benne.Így pedig le ku....ni valakit eléggé a te szegénységi bizonyítékod...hiszen azt se tudod miröl beszélsz....Mert nyilván neked nem volt.Beszéljünk a ellenkező nem testi kihasználásáról?Te hány nőt használtál ki...Hány férfi használt ki hány nőt...fordítva is így van... Mi is megtehetjük ha az ismeretlen szexre vágyunk.
2018. ápr. 27. 17:43
24/25 anonim válasza:
Azt olvastam egy honlapon h a legkisebb az esélye orál közben összeszedni, még akkor is ha lenyeled a spermát. Használtatok gumit és az a lényeg. Viszont...menj dokihoz, fél órás gyorsteszttel kiderítik, addig úgysem tudsz nyugodtan aludni. Utána csodaszép lesz az élet újra és ne menj bele ilyesmibe mégegyszer.
2018. ápr. 27. 21:14
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen el fogok menni tesztet csináltatni a biztonság kedvéért. Külön köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak és nem ku****ztak le így ismeretlenül. Jó tudni, hogy vannak még empatikus, jóindulatú emberek is, nem csak kevésbé jóindulatú csőlátásúak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!