Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye, hogy megfert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy megfertőződtem HIV-vel?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezredik ilyen kérdés, főleg az érdekel, hogy szerintetek csináltassak-e vizsgálatot, mert van esélye?

Tehát, volt egy egy éjszakás kalandom (életemben az első és valszeg az utolsó is ) egy pasival aki már elég sok nővel együtt volt, kotont használtunk, viszont volt mindkettőnk részéről orális szex, hozzáért a farkához (amin akkor még nem volt előváladék) és aztán megujjazott. Tegyük fel, hogy hordozza a HIV-et (tekintve hogy elég sok partnere volt), ebben az esetben van rá esély, hogy megfertőződtem?

Amilyen lelkiállapotban vagyok jelenleg, örülnék neki ha nem savaznátok és ítélkeznétek, normális válaszokat szeretnék.

Előre is köszönöm!

2018. ápr. 27. 14:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy a chlamydiától, herpesztől és hpv-től minden partnernél félned kéne, mert majdnem mindenki hordozza valamelyiket és annak valamely törzsét. Hiába hiszi magáról, hogy ő mennyire tisztességes, mert nem váltogatja 2 naponta a partnereit, illetve hiszi magát egészségesnek. Csak lehet, hogy ő éppen tünetmentesen megy át a betegségen, de téged meg megfertőzhet úgy, hogy rajtad kijön. Bizonyos esetekben akár több mint egy évig is lappanghatnak ilyenek. Szóval ne hallgass az itteni sok okos emberre. Mert sajnos ilyen téren hatalmas a tudatlanság az országban. Ezért is ilyen nagyok a számok sajnos
2018. ápr. 27. 16:55
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom akik savazzák a kérdezőt, hogy mekkora riherongy, azoknak sosem volt egyéjszakás kapcsolata, és természetesen olyannal sem feküdtek le, akiknek sok kapcsolata volt. Biztosan így van.

Kérdező, az esély kicsi, de menj el szűrésre :)

2018. ápr. 27. 17:01
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
Kevés az esélye.... De miért baj ha egy nőnek van egy éjszakás kalandja?Nekünk nőknek nem jár hogy kihasználjuk a férfit szexuális céljainkra,csak a férfiaknak?Ti döngetiket a melletek hopp még egy csaj megvolt.Kedves oltogató...biztos vagyok benne hogy neked soha nem volt egy éjszakás kapcsolatod,és nem is tudod mi a jó benne.Így pedig le ku....ni valakit eléggé a te szegénységi bizonyítékod...hiszen azt se tudod miröl beszélsz....Mert nyilván neked nem volt.Beszéljünk a ellenkező nem testi kihasználásáról?Te hány nőt használtál ki...Hány férfi használt ki hány nőt...fordítva is így van... Mi is megtehetjük ha az ismeretlen szexre vágyunk.
2018. ápr. 27. 17:43
 24/25 anonim ***** válasza:
81%
Azt olvastam egy honlapon h a legkisebb az esélye orál közben összeszedni, még akkor is ha lenyeled a spermát. Használtatok gumit és az a lényeg. Viszont...menj dokihoz, fél órás gyorsteszttel kiderítik, addig úgysem tudsz nyugodtan aludni. Utána csodaszép lesz az élet újra és ne menj bele ilyesmibe mégegyszer.
2018. ápr. 27. 21:14
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen el fogok menni tesztet csináltatni a biztonság kedvéért. Külön köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak és nem ku****ztak le így ismeretlenül. Jó tudni, hogy vannak még empatikus, jóindulatú emberek is, nem csak kevésbé jóindulatú csőlátásúak. :)
2018. ápr. 30. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!